addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Willemke L.

Location:

Amsterdam

Member since:

December 6, 2010

What domain are you working in?

Erfgoed, Landschap en Nieuwe Media

What is your expertise?

Is zeer divers. Het accent ligt echter op: webportals, erfgoed van bewegend beeld, het digitale culturele landschap, en de toepassing van 3D voor cultureel erfgoed.

What do you want to share?

Mijn directe aanleiding om in te tekenen op dit netwerk is de wens om kennis op te doen en te delen met collega's en lotgenoten die ook met erfgoed en 3D bezig zijn.

Introduction

Mijn werkveld ligt in de provincie Utrecht. Ik ondersteun en adviseer musea, archieven en historische verenigingen bij digitalisering en de inzet van nieuwe media. Daarnaast ben ik betrokken bij diverse digitale provinciale samenwerkingprojecte­n.


Interests

  • Not yet added

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy