addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Convention based development

 • Nov 28, 2012 · 8:00 PM
 • Z

Jeg demonstrerer gui rammeverket caliburn.micro som jeg synes har en glimrende convention implementerering. Kommer også til å vise eksempler på ioc/di som baserer seg på conventions.

Dette blir blandet med diskusjon,øl og pizza.

-OddHelge

Join or login to comment.

 • Rune J.

  Interessant tema - har jobbet en del med MVVM og forsåvidt også DI, men aldri så "convention based" som ble vist her.

  November 29, 2012

 • Reidar S.

  Gøy og se hva som skjer i MS verden. Konseptene er de samme bare andre termer. Blir kult og ta med det her inn i en Erlang workshop :-)

  November 28, 2012

 • Henning K.

  Hvorfor har ikke jeg funnet denne gruppen tidligere... :) M.a.o. helt ny. Jobber som seniorkonsulent hos http://forse.no :)

  November 28, 2012

10 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy