addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Drammen Software Developer Meetup Message Board › plan for kodekvalitetskveld

plan for kodekvalitetskveld

Odd Helge G.
OddHelge
Oslo, NO
Hei!

I morgen(torsdag) er det klart for nytt møte i dotnetDrammen. Det var svært trivelig sist gang og vi håper på å gjenta suksessen med å endre på så lite som mulig.

Men andre ord blir opplegget likt som sist gang. Dvs at vi ankommer kl 20 (merk ny tid) og bestiller pizza og drikke og hører på et foredrag/innlegg også drodler vi videre derifra.

Denne gangen er temaet kodekvalitet. Jan-Erik Sandberg vil holde presentasjonen og han vil gjerne at flest mulig tar med pc. Og gjerne tenker ut og tar med seg noen kodesnutter de er fornøyde med. Planen er det det hele blir litt show-and-tell, der de som vil kan vise frem noe bra, og Jan-Erik kan stå for de dårlige eksemplene :)

Regner med å holde på til 11-12 tiden.

Vel møtt

Hilsen

OddHelge Gravalid
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy