addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

CRISPR: Hoop of Horror #2 - 28 februari

From: Wieke B.
Sent on: Monday, February 27, 2017 7:58 PM

 

Morgenavond, dinsdag 28 februari, deel twee van onze workshop over CRISPR - Hoop of Horror waarin we debat en technologie ontrafelen en onze eigen standpunten hierin verkennen.

Tijdens deze tweede avond gaan we aan de slag met CRISPR: hoe ziet het eruit, en wat kunnen we er (zelf) mee? En hoe kijken we terug op wat we vorige week vonden?

Ook als je vorige week niet kon komen ben je morgen erg welkom om mee te denken en experimenteren.


 

Aanmeldingen
Aanmeldingen lopen niet via Meetup. Ben verzekerd van een plek en meld je aan via deze pagina.

Alvast inlezen & meepraten? Op de meetup pagina van het event staan links naar interessante artikelen en video's. Bijvoorbeeld dit interview met CRISPR onderzoeker Jennifer Doudna, een van de hoofdrolspelers in het dispuut over patentering van deze revolutionaire technologie. Heb jij ook iets interessants gelezen of gezien: deel het op onze meetup pagina.

Tot morgen!

---------

In ‘Het Praktikum’ worden de volgende thema’s behandeld:

Wat gaan we doen?
In telkens twee opeenvolgende dinsdagavonden ontrafelen we samen de technologie en het debat hierover. Op de eerste avond komen steeds de uiterste polen aan bod en is het aan jou om hierover te oordelen. Tijdens de tweede avond gaan we hands-on aan de slag met een experiment, en kijken we nog eens kritisch naar ons eigen mening - en die van de ander. Voorkennis van de technologie of ervaring in een biolab is niet nodig om mee te kunnen doen!

----------

De voertaal van het Praktikum is Nederlands.

*This event is Dutch spoken.*
This is an exception of most of our activities. For upcoming english events keep an eye on waag.org


 

People in this
group are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy