addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Aankondiging! Het Praktikum: bioterrorisme - feit of fabel? #1

From: Wieke B.
Sent on: Tuesday, March 21, 2017 2:24 PM

Volgende week dinsdag 28 maart bespreken we tijdens Het Praktikum alles over bioterrorisme. Een onderwerp dat ons allen gaat maar dat zich niet gemakkelijk laat bespreken. Wat is bioterrorisme eigenlijk? Hoe werkelijk is de dreiging? En: wat vinden we nou eigenlijk van wat we zouden moeten doen? Waarom wij vinden dat het tijd is om dit zorgvuldig onder de loep te nemen en te bespreken kun je lezen in dit blog.

image: Lee Cannon (2010)

Wat gaan we doen?

In telkens twee opeenvolgende dinsdagavonden ontrafelen we samen de technologie en het debat hierover. Op de eerste avond komen steeds de uiterste polen aan bod en is het aan jou om hierover te oordelen. Tijdens de tweede avond gaan we hands-on aan de slag met een experiment, en kijken we nog eens kritisch naar ons eigen mening - en die van de ander. Voorkennis van de technologie of ervaring in een biolab is niet nodig om mee te kunnen doen! Hier lees je meer over de opzet van Het Praktikum en onze vorige editie over CRISPR technologie.

Aanmeldingen lopen niet via Meetup. Je kan je hier aanmelden om verzekerd te zijn van een plekje. De voertaal van het Praktikum is Nederlands.

 

 

 

People in this
group are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy