Past Meetup

Dutch Legal Tech Meetup #3

This Meetup is past

82 people went

Location image of event venue

Details

In de derde Dutch Legal Tech Meetup is het podium voor IBM’s intelligente supercomputer Watson. Watson is een computer die zelf leert door duizenden documenten te lezen en feedback te verzamelen. Als gebruiker kan je Watson vragen stellen in natuurlijke taal. Op televisie versloeg Watson al 2 topspelers bij Jeopardy!, en het schijnt dat de juridische toepassing Ross (een toepassing van de universiteit van Toronto, gebaseerd op Watson) na een korte studie al antwoordt op het niveau van een advocaat-stagiair. Het is niet voor niks dat er op veel kantoren al over Watson wordt gepraat.

Mando Rotman, Managing Consultant Advanced Analytics bij IBM zal ons meer vertellen over Watson en cognitive computing, de toepassingen voor dienstverlenende organisaties, en mogelijke toepassingen voor het recht. Dit is de eerste keer dat Watson in Nederland in actie te zien is, dus wees er bij!

Let op: de meetup vindt plaats op 26 mei (gewijzigde datum)

Locatie: Kennedy van der Laan

We zien je graag de 26e!

Jelle van Veenen & Jeroen Zweers

Meer over Watson:

http://youtu.be/qry_zGZFjOc

http://youtu.be/ODPgh4Jlv_I

- Uw nieuwe concurrent: Watson (http://www.justitiaomnibus.nl/uw-nieuwe-concurrent-watson/)

- World of Watson - Transforming Industries (op Prism Legal) (http://prismlegal.com/ibm-world-of-watson-transforming-industries-live-from-world-of-watson/)

- (http://www.lawtimesnews.com/201504064591/headline-news/legal-profession-considers-finer-points-of-artificial-intelligence)Legal profession considers finer points of artificial intelligence (http://www.lawtimesnews.com/201504064591/headline-news/legal-profession-considers-finer-points-of-artificial-intelligence)

Lees meer over de vorige bijeenkomst:

- Disruption bij Dutch Legal Tech Meetup (Advocatenblad) (http://www.advocatenblad.nl/site/magazine/archief/nieuws/detail/Disruption%20bij%20Dutch%20Legal%20Tech%20Meetup.20092930.html)

- Tweede Dutch Legal Tech Meetup een succes (Juridisch Actueel) (http://juridischactueel.nl/de-tweede-dutch-legal-tech-meetup-een-succes/)