Past Meetup

Student Meetup: Ondernemerschap en Innovatie

This Meetup is past

30 people went

Hubspot

Langegracht 70 2312 NV · Leiden

How to find us

https://hubspotleiden.nl/nl/contact

Location image of event venue

Details

Op 13 december organiseert Dutch Legal Tech, in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden, de eerste Legal Tech Student Meetup. Het thema van de avond is Ondernemerschap en Innovatie.

let op: alleen voor studenten! Alle aanmeldingen worden op de wachtlijst gezet en later beoordeeld.

Met de Student Meetups willen we een platform bieden voor studenten met een bedrijf, een bedrijfsidee, met een visie over wat er beter kan in het recht, of met interesse in de veranderingen die er plaats vinden in de juridische wereld. Bij de meetup kunnen ze elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Voor wie?

Student meetups zijn toegankelijk voor studenten van elke Universitaire of HBO- opleiding. Studenten van buiten Leiden zijn dus ook van harte uitgenodigd! Ook als je geen juridische- of technische achtergrond hebt, iedereen die geïnteresseerd is in innovatie en ondernemerschap is welkom.

Aanmelden

Aanmelden voor de meetup kan via meetup.com. Geef in je profiel duidelijk aan dat je student bent, anders kunnen we je helaas geen ticket toewijzen.

Programma

• 17:00 - Inloop

• 17:30 - Introductie (Jelle van Veenen - Dutch Legal Tech, René Orij - Universiteit Leiden, Gerdo Kuiper - Hogeschool Leiden)

• 17:45 - Pizza

• 18:00 - Jeroen Zweers (Innovation Director Kennedy Van der Laan)

• 18:30 - Student pitches: introduceer je bedrijf of bedrijfsidee

• 19:30 - 20:00 - Borrel