What we're about

HR:

Mjesto okupljanja IT EDU zajednice vezano za akademske ustanove i šire. Sastanci su na mjesečnoj bazi, svaki treći petak u mjesecu. User grupa predstavlja mjesto na kojem se okupljaju zaljubljenici u tehnologiju i predstavljaju rješenja bazirana na Microsoft i Open Source rješenjima za EDU zajednicu i šire. Grupa je neprofitna i predavanja su besplatna. Pozivamo i ljude koji nisu članovi EDU zajednice, da slobodno navrate na druženja. Za prisustvovanje grupi, potrebno se prijaviti putem weba.
Nakon predavanja moguće je ostvariti daljnje kontakte, te razmijeniti iskustva s kolegama koji su se možda već i susreli s problemima koje nas tek čekaju.

EN:

Place to meet members of EDU IT Community related to EDU and academic institutions and people. Meetings are on monthly bases, every third Friday, free and non-profit
We gather together to share knowledge and experience about computers, computer programming and everything alike among peers and networking between members. We're part of Microsoft Community Croatia and embrace tech talks, no matter which underlaying technology is in use.

Past events (25)

Azure Information Protection & Unified labeling - By Dubravko Marak

Needs a location

Microsoft Forms Pro i Power Automate - by Branimir Habek

Srce - Sveučilišni računski centar

Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela

Srce - Sveučilišni računski centar

Photos (113)

Find us also at