Next Meetup

Hyper-V godinama kasnije
U ovom predavanju želimo vam pokazati koje promjene su napravljenje u Microsoft virtualizacijskoj platformi, Hyper-V od samih početaka. Do kojih je promjena došlo na serverskom dijelu, a do kojih na klijentu i na koji način bi nam trebale olakšati rad. Sve ovo pokazat ćemo kroz demoe tijekom predavanja. Romeo Mlinar - Radi na mjestu direktora IT sektora. Računalnom tehnologijom bavi se proteklih 18 godina. Najveća strast vezana mu je uz Microsoftove proizvode i tehnologije, te servisa Windows Servera, a najviše vremena posvećuje Hyper-V virtualizacijskoj platformi i svemu vezanom za virtualizaciju. Nositelj je Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za Cloud and Datacenter Management [Hyper-V] kao i velikog broja Microsoftovih industrijskih certifikata vezanih za sistemsku administraciju. Redovni je predavač na regionalnim IT konferencijama, Microsoft IT Pro korisničkim grupama, a u posljednje vrijeme sve više i izvan regije. Također, voditelj je IT Pro i EDU IT Pro User grupe Zagreb. U slobodno vrijeme druži se s ljudima iz IT svijeta, stječe nova znanja i vrlo rado ih dijeli s ostalima, a u ostatku slobodnog vremena uživa sa svojom obitelji.

Srce - Sveučilišni računski centar

Marohnićeva 5 · Zagreb

  Past Meetups (11)

  What we're about

  HR:

  Mjesto okupljanja Microsoft zajednice vezano za akademske ustanove. Sastanci su na mjesečnoj bazi, svaki treći petak u mjesecu. User grupa predstavlja mjesto na kojem se okupljaju zaljubljenici u tehnologiju i predstavljaju rješenja bazirana na Microsoft rješenjima za EDU zajednicu i šire. Grupa je neprofitna i predavanja su besplatna. Pozivamo i ljude koji nisu članovi EDU zajednice, da slobodno navrate na druženja. Za prisustvovanje grupi, potrebno se prijaviti putem weba.
  Nakon predavanja moguće je ostvariti daljnje kontakte, te razmijeniti iskustva s kolegama koji su se možda već i susreli s problemima koje nas tek čekaju.

  EN:

  Place to meet members of Microsoft community related to EDU and academic institutions and people. Meetings are on monthly bases, every third Friday, free and non-profit
  We gather together to share knowledge and experience about computers, computer programming and everything alike among peers and networking between members. We're part of Microsoft Community Croatia and embrace tech talks, no matter which underlaying technology is in use.

  Members (201)

  Photos (58)

  Find us also at