addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

EPiServer-utvecklare, Stockholm Pages

EPiServer växer så det knakar och vi som utvecklar med produkten blir fler och fler. Jag tror tiden är mogen att dra igång ett fristående nätverk för EPiServer utvecklare!

Oavsett om man jobbar på ett litet eller stort företag finns det ett behov att dela erfarenheter och diskutera idéer kring webutveckling.

Med ett fristående forum kan vi som deltar själva sätta agendan. Är vi flera kan vi också påverka EPiServer.

Komma igång
Låt oss starta enkelt med att bara träffas efter jobbet. Anmäl ditt intresse att vara med här på Meetup. När vi blivit några stycken bestämmer vi en tid och plats att träffas!

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About EPiServer-utvecklare, Stockholm March 6, 2009 11:46 AM Fredrik H.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy