Past Meetup

Träff för EPiServer-utvecklare | CMS 7 MVC | Multi-market | RequestReduce

This Meetup is past

58 people went

Location image of event venue

Details

Välkommen till trettonde träffen med EPiServer-utvecklare i Stockholm. Vi fortsätter att prata om EPiServer CMS 7 men ägnar också lite tid åt att titta på en lösning för att hantera många språk och marknader i en EPiServer-sajt samt en snabbdemo hur du snabbt kan fixa prestandan gamla sajter med RequestReduce.

Om du befinner i en annan tidzon samkör vi denna gång ett EPiServer meetup via Google hangout med Nansen i Chicago, USA (http://www.meetup.com/Episerver-Chicago/events/87524062/)!

Program
17:30 Registrering. Välkommen och mingel [Martin Edenström, Nansen]
18:00 Sajter med många språk och marknader [Fredrik Haglund, Avantime]
18:30 Optimera gamla sajter med RequestReduce [Alf Nilsson, Avantime]
19:00 (Något gott att äta)
19:45 EPiServer CMS 7 och MVC [Joel Abrahamsson]
20:45 (eftersnack)

Sajter med många språk och marknader
Hur använder man EPiServer CMS på 35 olika marknader med 14 olika språk? Hur återanvänder vi sidor och översättningar för gemensamt innehåll? Jag delar med mig av olika lösningsstrategier och visar upp hur ett flygbolag har implementerat detta. Jag kommer också prata om strategier för sökmotoroptimering för sajter med som riktar sig mot många marknader.

Optimera gamla sajter med RequestReduce
Många befintliga EPiServer-sajter i förvaltning har ingen minifiering av css och javascript. Du får en snabbdemo hur du kan använda RequestReduce för att automatiskt kombinera och minifiera dina filer utan att behöva skriva en rad kod. Erfarenheter och tips från några implementationer.

EPiServer CMS 7 och MVC
Joel har börjat bygga EPiServer CMS 7 sajter med MVC. I denna session visar han upp vad har kommit fram till och ger några tips på hur du löser vanliga problem. Det finns en liten risk att några exempel kanske lär dig lite mer om EPiServer Find av bara farten...

Sponsor
Nansen är kvällens sponsor och står för lokal och bjuder på något att äta och dricka.