What we're about

We zijn er in ons harten en geesten zeker van dat dit nieuwe begrip van een ware universele relatie vernieuwende oplossingen zal brengen voor de vaak verwoestende problemen van het menselijke bestaan waarmee de Mensheid sinds het begin van de tijd beladen is geweest.

Ons enige doel is verlichting. De middelen zijn de consistente en compromisloze toepassing van Een Cursus in Wonderen. Ons curriculum leidt, ondersteunt, verhoogt en versnelt deze transformatie van onze geesten. Onze focus is gericht op dienstverlening, onderwijs, verspreiding en communicatie van de boodschap van Een Cursus in Wonderen over heel de wereld.

Upcoming events (1)

Een Cursus in Wonderen Creatief en Spiritueel, begint om 19:00 Nijmegen

Het is onmogelijk het verleden los te laten zonder de speciale relatie te laten varen. De speciale relatie wreekt zich op het verleden. In haar streven om lijden in het verleden weg te nemen, negeert ze het heden doordat ze volledig in beslag wordt genomen door het verleden en er totaal aan is toegewijd. Kom en luister, en vindt je Zelf door het vinden van de innerlijke Stem. Deze avond luisteren we naar de innerlijke stem en gebruiken we een cursus in wonderen werkboek en tekstboek en komen we tot een totale transformatie van jou ideeen over Wie en/of Wat je ziet! Creatief en spiritueel Centrum de Appel Groesbeekseweg 428, 6523 PP Nijmegen Avond wordt geleid door Erik en Altma Er komen ook mensen die zich niet via meetup aanmelden

Photos (10)