A member must step up as the new organizer or this group will close.

Become the organizer

What we're about

Werken, eten, slapen en herhaal. Een willekeurige opeenvolging van plezier en pijn. Bestaan zonder te weten waarom. Is dit werkelijk het lot van de mens?

Mensen over de hele wereld hebben zich de reden van hun bestaan afgevraagd. Er zijn duizenden theorieën bedacht, maar toch blijven we ons afvragen wat de zin van het leven is.

Wat is de reden van deze tegenspraak? Zoeken we wellicht op de verkeerde plek? In het oude Griekenland bestond een spreuk:

‘Mens, ken jezelf en je zult het Universum en diens Wetten kennen.’

Volgens deze filosofie is het antwoord binnen in onszelf te vinden. Iedereen zal zelf de reden van het bestaan moeten ontdekken. Maar zichzelf kennen, hoe doe je dat eigenlijk?

In de lezing ‘Een Nieuwe Kijk op het Leven’ willen we je dit onder meer graag uitleggen.

Datum: Donderdag 17 Mei om 19:30

Locatie: In ons Virtuele Klaslokaal via het Internet op de computer, tablet of smartphone. Deelname is super-eenvoudig via onze website en er hoeft niks worden gedownload. Toch liever geen Internet gebruiken? Telefonisch deelnemen is mogelijk!

Kosten: gratis*

Aanmelden vereist via één van de volgende opties

Email: benelux@ageac.org

Telefoon (NL: 0683903583 of BE: 0470271161)

Aanmeldingsformulier: klik hier ( https://goo.gl/forms/AOyDeRJwdFr1lA932 )

Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Deze lezing is tevens een vrijblijvende introductie voor onze cursus waarin we dieper op soortgelijke bestaansvragen ingaan.

*Dit evenement wordt georganiseerd door AGEAC, een cultureel-antropologische vereniging zonder winstoogmerk. Door het ‘gratis’ aanbieden van de cursus, willen we graag duidelijk maken dat we enkel geïnteresseerd zijn in het begeleiden van de mens naar zelfkennis.

Past events (1)

Online Lezing: Een Nieuwe Kijk op het Leven

Needs a location

Photos (3)

Find us also at