Past Meetup

Kampvuursessie met sjamaan

This Meetup is past

6 people went

Elpine

Westerbroeken 1 · Elp

How to find us

Zie www.elpine.nl

Location image of event venue

Details

Dat er in Elp interessante mensen wonen, dat weten jullie inmiddels :-). Maar dat er een sjamaan woont, zal voor de meesten nieuw zijn. Wim-Jan Bouman is sjamanistisch visionair, healer en teacher. Living Circle is de naam van de praktijk voor alternatieve geneeswijzen die hij sinds 1996 heeft, waarvan nu anderhalf jaar in Elp.

Wim-Jan geeft healings, helpt en begeleidt mensen bij een veelheid aan ziektes, aandoeningen, blessures en problemen. Daarbij werkt hij vanuit een oude spirituele basis waarin hij jarenlang persoonlijk is opgeleid. Daarnaast is hij universitair afgestudeerd celbioloog en afgestudeerd fysiotherapeut. Bij deze studies heeft Wim-Jan veel kennis opgedaan die hij gebruikt als aanvulling op zijn spirituele werkwijze.

Op de Elpine kampvuursessie van 14 oktober zal Wim-Jan een lezing geven met als thema: "Je creëert je leven". De lezing begint om 20 uur. Vind je het leuk om met ons mee te eten, kom dan om 18 uur. Geef dat alsjeblieft wel even aan bij je aanmelding, zodat we weten voor hoeveel eters er gekookt moet worden (kosten: € 10).

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).