I believe in miracles

This is a past event

15 people went

Elpine

Westerbroeken 1 · Elp

How to find us

Zie www.elpine.nl

Location image of event venue

Details

Op 12 mei is Wouter onze spreker tijdens de kampvuursessie. Bij kampvuur of houtkachel, het maakt niet uit, het is altijd leuk, gezellig en superinteressant bij de Elpine kampvuursessies!

Trouwe bezoekers kennen Wouter als gewaardeerd deelnemer aan de Elpine kampvuursessies, maar niet iedereen zal weten dat Wouter een prachtverhaal in huis heeft. En dat verhaal wil hij met jullie delen.

Wie is Wouter? Wouter is eigenlijk een heel gewone man die net als ieder ander opgroeit, buiten speelt en lekker pubert. Hij maakt ruzie met z'n ouders en loopt vervolgens op z'n 14e van huis weg. Hij belandt in een kindertehuis en begint te blowen maar daar blijft het niet bij. Wouter heeft de tijd van zijn leven en geniet van drank, drugs, muziek en z'n vriendin tot het tij keert... Hij verliest achtereenvolgens zijn baan, zijn kind en zijn vriendin. Hij raakt verslaafd aan heroïne, cocaïne en pillen en wordt uiteindelijk zijn huis uitgezet. Na 5 jaar op straat te hebben gezworven belandt hij tenslotte in de gevangenis en daar ziet hij het licht.

We realiseren ons dat Wouter's geschiedenis best een heftig verhaal is maar het zijn slechts de harde feiten... Het draait vooral om het terugvinden van het geloof in jezelf en hoe Wouter de kunst heeft ontdekt van een leven in kracht en vrijheid.

NIEUW! Je kunt nu ook pinnen bij Elpine! NIEUW!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).