Past Meetup

Yin yoga op het PB festival

This Meetup is past

5 people went

Location image of event venue

Details

Op deze kampvuursessie op 8 september zijn we, net zoals vorig jaar, te gast op het Permanent Beta Festival in het bos bij Schoonloo, op natuurcamping Uteringskamp (aan de weg van Elp naar Schoonloo - bij de SBB schuur naar links). Zie voor meer info over het festival: http://www.permanentbetafestival.nl (http://www.permanentbeta.nl/festival).

Vanaf 18.00 uur ben je welkom op het terrein. Je kunt dan mee-eten van het geweldig lekkere eten dat voor de festivalgangers wordt gemaakt. Laat a.j.b. weten bij aanmelding of je mee-eet of niet.Om 20 uur gaan we dan naar een van de tenten, waar Dick Oosterwijk van Elpine zijn verhaal vertelt over de zwaar onderbelichte en onderschatte rol van bindweefsel in jouw lichaam. Daarna gaan we zelf aan de slag met een aantal houdingen. Je zult plezierig verrast zijn door het inzicht dat je fysieke mogelijkheden veel groter zijn dan je zelf denkt en dat je tot op zeer hoge leeftijd een uiterst soepel lichaam kunt houden door aan yin yoga te doen. De tijdsbesteding die ervoor nodig is, is niet groot en de houdingen zijn niet ingewikkeld. Kortom: vrolijk en soepel oud worden!

Je bijdrage voor lezing/workshop, eten en drinken (onbeperkt fris/thee/koffie) is € 10,-. Graag bij aankomst (gepast) betalen aan Henny. Wil je een alcoholisch drankje, dan kun je daarvoor op het festival consumptiemunten kopen.

Meld je snel aan, want het wordt hartstikke leuk en je krijgt ook nog eens de unieke kans om een kijkje te nemen op het Permanent Beta Festival. Bovendien kunnen we niet meer dan 15 aanmeldingen accepteren, omdat de workshop ook toegankelijk is voor de deelnemers van het festival.

Er zijn yogamatten, maar als je er zelf eentje hebt, zouden we het fijn vinden als je deze meeneemt. Verder is het handig om warme kleding aan te doen.