Kom naar onze lente zweethut voor vrouwen

This is a past event

3 people went

Location image of event venue

Details

Stel je voor… anderhalve dag zonder tijd of moeten, zonder drukte of stoorzenders. Alle tijd om je diepgaand te verbinden met de ware, pure natuur van jouw Zelf en alle dingen. Waarin je kan ervaren hoe, onder de oppervlakte, alles innig verbonden is in een liefdevolle dans waar jij onvoorwaardelijk deel van uitmaakt. Hoe zou het zijn om alles van je af te voelen vloeien, je weer natuurlijk en als herboren te voelen?

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 wordt bij Elpine een Lente Zweethut seminar gehouden, als tweede in een serie van zweethutten rondom de seizoenswisselingen, gebaseerd op oude tradities. De ceremonie wordt geleid door Witwyfke (Dineke) en haar ervaren team (kijk voor meer info hier: www.witwyfke.nl). Deze zweethut is alleen voor vrouwen.

Dee komst van het voorjaar is een mooie periode om samen met je zusters verbindend te cocoonen op een liefdevolle en spirituele manier. De lente is één van de mooiste jaargetijden. De natuur komt uit z’n winterslaap en alles gaat groeien en bloeien. De lente brengt levensenergie met zich mee. Wat wil jij zaaien dit voorjaar? De zweethut nodigt je uit om voor jezelf na te gaan welke kant je op wilt gaan.

Programma
Op zaterdag 24 maart ontvangen we je rond 09.30 uur. Na een rondje kennismaken en uitleg over de zweethut, volgt er een workshop zweethutverhalen en liedjes zingen gegeven door Witwyfke. Daarna is er een lichte lunch en na de pauze gaan we onder leiding van Witwyfke en haar team aan de slag om de zweethut op te bouwen. In de loop van de middag gaan we de zweethut in. De ceremonie eindigt rond 19.00 uur, waarna we waarna we samen gaan eten van een heerlijke maaltijd (er wordt voor je gekookt). Als kers op de taart zal er ’s avonds bij droog weer bij een vuur een drumcirkel plaatsvinden. Wil je echter liever chillen, dan kan dat natuurlijk ook. Zondagochtend is er een chakra-reiniging verzorgd door Josi. Dan is het tijd voor het ontbijt en ruimen we de zweethut op en daarna de eigen spullen. Zo rond 11.30 uur is er een afscheidsronde in de yogazaal en gaan we naar huis.

Kosten en aanmelding
Jouw bijdrage is € 110. Hierin zitten, naast de zweethutceremonie, twee workshops en de drumcirkel, de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een lunch, een avondmaaltijd en een puik ontbijt. Je kunt overnachten in een van de slaapzalen van Elpine, dus neem zelf een matje, slaapzak en kussen mee.

We kunnen rekening houden met de meeste gangbare diëten, dus geef bij aanmelden ook even aan of je dieetwensen hebt.

Het is eventueel mogelijk om zaterdagavond na de maaltijd naar huis te gaan. Maar dan mis je natuurlijk wel de tweede workshop en het gezellige gezamenlijke opruimen van de hut. Laat ons even weten bij het aanmelden tot hoe lang je blijft.

Meld je nu hier aan, of bel met Henny op[masked]. Na aanmelding ontvang je meer informatie, bijvoorbeeld over wat je mee moet nemen voor de ceremonie en over de betaling.