Past Meetup

Midzomer zweethutten: alleen nog plaats voor mannen

This Meetup is past

Location image of event venue

Details

UPDATE: de vrouwenhut is inmiddels vol, dus daar kun je je niet meer voor aanmelden. Wel zijn er nog enkele plekken vrij in de mannenhut in de middag. Meld je daar wel snel voor aan.

Zomer, de lange dagen van licht, besef van kringloop, glimlach van de ziel, denken en voelen samen brengen, intuïtie, vol mogelijkheden, overgave, passie, onschuld, geestdrift, vertrouwen, in contact met je innerlijk kind. Genieten van de warmte, het vuur, bloei, geuren, kleuren, het voelen, emotie, het bloed wat door onze aderen stroomt. Vereniging van het zuiden leert ons dat niemand wint tenzij iedereen wint, overvloed, vertrouwen, onschuld en nederigheid.

De viering van midzomernacht werd in vroegere tijden gelinkt aan de zomer zonnewende. De mensen geloofden dat planten op midzomer geneeskrachtige en magische krachten hebben en hiervoor plukten ze op deze nacht bepaalde kruiden en planten. Vreugdevuren werden ontstoken om te beschermen tegen de duistere krachten waarvan werd geloofd dat ze vrij spel hadden vanaf het moment waarop het aantal uren daglicht opnieuw afnam.

Op deze dag zal er ’s morgens een vrouwenzweethut zijn en ’s middags een mannenzweethut.

De vrouwenhut wordt gegeven door Witwyfke (www.witwyke.nl)
Aanwezig zijn om 10 uur.

De mannenhut wordt gegeven door Jeroen Kruk (https://www.facebook.com/jeroen.kruk)
Aanwezig zijn om 13.30 uur (graag zo stil mogelijk met de auto’s i.v.m. de vrouwenceremonie).

Na de zweethutten zal er ’s avonds een heerlijk vegetarisch diner zijn dat we gezamenlijk nuttigen. Mocht je naar huis willen dan kan dat na het opruimen van de zweethut. Mocht je willen overnachten op vrijdag of zaterdag of beide dagen, vraag Elpine naar de mogelijkheden. Wellicht kun je tentje opzetten.

De donatie is € 80 p.p. inclusief zweethut, koffie, thee, water en diner. We vragen een aanbetaling van € 25 die je betaalt na opgave. Bij afzegging krijg je dit bedrag niet terug vanwege door ons gemaakte kosten, tenzij de annulering van onze kant komt.

We gaan gekleed de hut in en vrouwen die menstrueren kunnen niet mee de hut in.

De lijst van mee te nemen spullen krijg je als je je aanbetaling binnen is.

Attendees (1)

Go to Attendee List