Past Meetup

Borstgezondheid

This Meetup is past

6 people went

Every 2nd Friday of the month

Elpine

Westerbroeken 1 · Elp

How to find us

Zie www.elpine.nl

Location image of event venue

Details

September is door De Groene Zuster uitgeroepen tot borstgezondheidsmaand. Dat houdt in dat er in deze maand veel informatie, lezingen en workshops gegeven worden om alle vrouwen te leren wat ze zelf kunnen doen om gezondere borsten te krijgen. Frauke Boer is werkzaam als Medisch Thermograaf bij De Groene Zuster en maakt warmtebeelden van de borsten om te kijken of er veranderingen zijn in de fysiologie van de borst. Daarnaast is ze borstweefseltherapeut. Dat is een therapievorm waarbij de borsten weer zacht, soepel en pijnvrij gemaakt worden. Op 14 september is Frauke onze spreker op de Elpine kampvuursessies.

Tijdens deze kampvuursessie leer je alles wat je zelf kunt doen om de gezondheid van je borsten te verbeteren. En de meeste dingen zijn heel simpel. Je krijgt aan het einde van de sessie een goodie bag met het magazine De Boezemvriendin met veel tips, folders, een rollertje met etherische olie om je borsten en je lymfebanen mee in te smeren, plus een kortingsbon. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.

Erbij zijn? Schrijf je hier nu in, of stuur een mail naar: [masked].
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even op[masked]. We helpen je graag verder!

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).