Leven met de ziekte van Crohn

Are you going?

49 spots left

Share:

Every 2nd Friday of the month

Elpine

Westerbroeken 1 · Elp

How to find us

Zie www.elpine.nl

Location image of event venue

Details

Op vrijdag 12 april vertelt Jeroen le Duc over zijn persoonlijke ervaring met de ziekte van Crohn. Door medicijnen te weigeren is het hem gelukt om binnen 6 maanden volledig pijn- en klachtenvrij te worden van een ziekte die volgens de reguliere gezondheidszorg ongeneselijk is en enkel met medicijnen onder controle gehouden kan worden.

Al snel wist Jeroen dat hij iets had ontdekt wat de wereld moest weten. Zo ontstond Crohnproof, het bedrijf waarmee Jeroen lotgenoten met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa begeleidt naar een betere kwaliteit van leven. Hij combineert daarbij zijn persoonlijke ervaring met zijn kennis als orthomoleculair therapeut.

Naast zijn persoonlijke ervaring zal Jeroen vertellen welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en zo je gezondheid te verbeteren en/of gezond te blijven.

De lezing begint om 20u en is, zoals altijd, gratis. Je bent van harte welkom om tevoren, vanaf ongeveer 18u, mee te eten met de heerlijke daghap, vers bereid door Dick. Voor de maaltijd rekenen we € 10.

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).

Attendees (1)

Go to Attendee List