addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Enmanskonsulternas första Meetup!

 • Internationella Pressklubben

  Vasagatan 50, Stockholm (map)

  0.000000 0.000000

 • Enmanskonsulterna är ett organiserat, professionellt nätverk av mer än 130 oberoende it-konsulter med egna bolag. Vi hjälper medlemmarna att ordna uppdrag åt varandra och anordnar sociala aktiviteter löpande.


  Nu vill vi hälsa medlemmar och andra intresserade välkomna till denna Meetup i form av en pubkväll på Internationella Pressklubben på Vasagatan 50.


  Kom förbi och träffa andra som jobbar inom it och skapa nya kontakter.


  Enmanskonsulterna ser gärna att fler blir egna konsulter, om du är intresserad av att bli egen så är du varmt välkommen så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa dig.

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

21 going

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy