Past Meetup

Poate Ultima Ta Sansa: One Day Wealth Mastery Exclusive Mastermind cu Nik Halik

This Meetup is past

Price: €97.00 /per person
Location image of event venue

Details

Pe 22 Sept. Nik Halik va fi in Bucuresti si va sustine One Day Wealth Mastery Exclusive Mastermind.

De la Nik am invatat ca exista doua zile importante in viata unui om: cea in care ne nastem si cea in care ne dam seama despre misiunea noastra.

Evenimentul nu este pentru oricine si daca nu iti doresti mai mult de la viata ta personala si profesionala este mai bine sa nu citesti randurile urmatoare si nici sa dai share catre alte persoane pentru ca poate nici ele nu vor sa afle ca se poate si altfel.

Evenimentul este pentru tine daca:

1. Lucrezi intr-o corporatie si vrei sa te apuci de un business renuntand la siguranta salariului lunar (dar si la limitarile acestuia) si aruncandu-te in lumea dura a antreprenoriatului;

2. Esti manager intr-o companie dar vrei sa avansezi in ierarhie si iti dai seama ca daca vei reusi asta vei plati un pret foarte mare in sensul ca nu vei mai avea timp pentru nimic altceva.

3. Esti freelancer sau antreprenor, muncesti deja 24 din 24, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an si simti ca bati pasul pe loc si nu ajungi nicaieri (nu esti singurul).

4. Esti un profesionist desavarsit, lucrurile merg foarte bine profesional insa nu ai viata personala, incerci sa investesi surplusul de bani pe care il ai dar in general iesi in pierdere si nu intelegi cum oamenii de success despre care tot citesti o pot duce atat de bine si ai vrea sa afli cum sa procedezi sa ajungi ca ei.

5. Iti doresti sa devii milionar altfel decat prin a te transforma intr-un politician corupt ci prin afaceri care aduc valoare si investitii profitabile.

6. Doresti sa investesti in Bitcoin si nu stii de unde sa o apuci.

7. Ai auzit ca 2% din oameni au 98% din banii, afacerile si asset-urile de pe pamant si ca restul de 98% din oameni isi impart ce ramane (2%). Ai auzit si vazut ca majoritatea antreprenorilor raman de fapt saraci si stii ca exista cai prin care sa ajungi si tu in cei 2% care au 98%.

8. Te simti incorsetat de rate, obligatii, nu ai cum sa fabrici mai mult timp si traiesti cu speranta ca maine va fi mai bine. S-a schimbat ceva major in ultimii 2-3 ani?

9. Poti investi 100 - 200 eur in dezvoltarea ta personala si in viitorul tau in loc sa ii arunci intr-un club de noapte.

10. Stii ca daca vrei sa ai success trebuie sa-ti doresti asta asa cum iti doresti sa poti respira. De asemenea stii ca succesul inseamna viziune, munca, perseverenta, "blood, sweat and tears" si esti pregatit sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a reusi.

Nik Halik nu este nici pe departe teoreticianul pe care il intalnesti la cele mai multe evenimente de dezvoltare personala si care foarte rar are si in viata reala succesul de care tot povesteste.

Nik are patru rezidente: Hollywood Hills - Los Angeles, South Beach - Miami, Australia si Insulele Grecesti. Experienta lui de peste 27 de ani ca investitor si antreprenor sunt sursa pentru dedicarea lui sa te inspire si pe tine sa atingi libertatea financiara si sa traiesti o viata plina de impliniri.

El este foarte pasionat sa impartaseasca din experientele sale personale si sa iti arate deumul catre prosperitate, libertate financiara si o viata plina de succes. Dupa o zi petrecuta cu Nik vei avea mult mai multe resurse decat acum pentru a-ti urma si implini visele.

Nik te va introduce in principiile pe care le folosesc oamenii cei mai bogati (2%) intr-un mod in care sa intelegi ca acest nivel este accesibil pentru oricine are rabdarea si perseverenta sa faca ceea ce trebuie pentru a ajunge acolo.

De asemenea Nik te va invata cum sa evadezi din lumea in care muncesti pentru bani catre lumea in care banii muncesc pentru tine - sunt doua lumi diferite care se pot intrepatrunde (numai daca vrei) si de cele mai multe ori oamenii se blocheaza intre aceste doua lumi.

Vei intelege de asemenea cum sa profiti de pe urma economiei globale si a faptului ca pentru intreprinzatori si freelanceri granitele intre majoritatea statelor nu mai sunt relevante.

Bilet regular: 97 eur
Bilet cina VIP: 197 eur

Attendees (1)

Go to Attendee List