addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Equity Thursday - május 22.

Május 22-én harmadik alkalommal rendezzük meg az Equity Thursday-t, ezúttal egy igazán "húsbavágó" témával készülünk:  "Amikor a befektető nemet mond" 

Hogyan, milyen folyamaton keresztül döntenek a befektetők egy projekt mellett? Hogyan zajlik az előszűrés? Mi áll a "nem" hátterében? Mi a jellemző probléma? A csapat? A nem jól definiált piac? Nem jó az üzleti modell? Hiányos, nem meggyőző az üzleti terv?

Május 22-én befektetők fogják megosztani tapasztalataikat, gondolataikat, sztorijaikat a "miért nem" kérdésről egy kb. 45 perces beszélgetés keretében, ezzel segítve a Ti felkészüléseteket egy befektetői találkozóra. 

A beszélgetést Ti is alakíthatjátok, kérdéseiteket akár közben, akár a beszélgetést követő szokásos "networking session" alatt bátran feltehetitek. 

A befektetők, akik eljönnek a konkrét sztorikkal:

- a DBH Investments részéről Berecz József,

- a Kairos Capital részéről Szluha Dénes,

- a Core Venture részéről Gaál Csaba.

Ezután természetesen folytatódik az esemény, kérdések, networking..

A beugró továbbra is 2500 Ft. (helyszínen fizetendő), és továbbra is a helyszín biztosít némi harapnivalót és a korlátlan bor-sör-kávé-üdítő fogyasztást az Equity Thursday itallapjáról, hogy Ti csak egymással és a kapcsolatépítéssel foglalkozhassatok. 

Aki még nem járt Equity Thursday rendezvényen: ha regisztráltok, ne felejtsétek megadni, hogy befektetőként, vállalkozásként, vagy szakértőként vesztek részt, a névjegyeiteket ez alapján készítjük el. Így mindenki tudni fogja, épp milyen csapatban játszó résztvevővel ossza meg nézeteit egy korsó sör mellett...

Nyomjatok egy RSVP-t, és gyertek május 22-én a Dob3-ba!

A Szervezők

Partnerünk az eseményben a HVCA (Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület). 


Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy