Nemzetközi terjeszkedés case study, avagy a hódítás művészete - május 21.

This is a past event

62 people went

Location image of event venue

Details

A tőke növekedést vár el, nem gondolkozhatunk csak a hazai piacban.

Ezerszer hallottuk már: globális modell kell, dinamikus növekedésre kell törekedni... Ennek módjáról is rengeteg okos tanács lelhető fel: stratégiát kell alkotni, piacelemzés, versenytárs elemzés stb...

Na de hogy néz ki ez KONKRÉTAN? Ha megtaláltuk azokat a piaci infókat, meg látjuk mit csinálnak a versenytársak, akkor mi van? Hogy megy át ez döntésbe, hogy épül be a stratégiába, netán visszahat-e a termékfejlesztésre?

Eljön hozzánk az egyik legsikeresebben növekvő magyar IT cégtől, Keszei Balázs, a BalaBit ( https://www.balabit.com/hu/ ) nemzetközi üzletfejlesztési vezetője, akit megkértünk, hogy konkrét területeket mutassanak be, mit találtak az adott új piacokon, mit döntöttek és miért, mi lett a következménye!

18.30-kor kezdünk, majd pedig jöhetnek a kérdések, és networking..

Ezúttal új helyszínt választottunk, a hangulatos Liter Bárt, a Dob u. - Kazinczy u. sarkán.

A beugró továbbra is 2500 Ft. (helyben fizetendő), és a helyszín biztosít némi rágcsálnivalót és korlátlan bor-sör-kávé-üdítő fogyasztást az esemény idejére (azaz 21.30-ig) az Equity Thursday itallapjáról, hogy Ti csak egymással és a kapcsolatépítéssel foglalkozhassatok.

Aki még nem járt Equity Thursday rendezvényen: ha regisztráltok, ne felejtsétek megadni, hogy befektetőként, vállalkozásként, vagy szakértőként vesztek részt, a badge-t ez alapján készítjük el. Így mindenki tudni fogja, épp milyen csapatban játszó résztvevővel osztja meg nézeteit egy korsó sör mellett...

Nyomjatok egy RSVP-t, és gyertek!

A Szervezők