Korai fázisú befektetők: HunBAN és HIventures

This is a past event

96 people went

Location visible to members

Details

A mostani meetupot a HunBAN-nal együtt (Hungarian Business Angels Network) szervezzük, és a korai fázisú befektetésekről lesz szó.

A programról:

18.00 regisztráció, ismerkedés, az első sört kézbe vesszük

18.30: Angyal és VC befektetés után: Alcser Norbert, http://publio.hu/ CEO.

A Publio-nál a HunBAN egyik tagja volt az első angyalbefektető, és nem is olyan régen seed befektetést is kaptak egy VCtől. Arról kérdezzük Norbit, hogy milyen az együttélés egy angyallal, hogy változik ez akkor, ha bejön a képbe egy VC? Ők hol találtak anno angyalt?

19.00: Korai fázisú befektetők panel

A HunBAN részéről várunk angyalokat, illetve csatlakozik a HIVentures-től Lehoczki Gábor. Aki nem hallott még róla, a HIVentures pre-seed és seed fázisú befektetésekből (0-120M HUF) több százat szeretne végrehajtani, ráadásul preferálják, ha van angyal társbefektető. Kérdezünk arról, hogy mi alapján választ projektet az angyal, egyáltalán hogy kell őket megkeresni / megtalálni? És várjuk a részletes infokat a HIVentures "befektetési termékeikről".
[masked] körül berekesztjük a hivatalos részt, mehet a networking, kérdések özöne 1on1.

Várunk szeretettel olyan vállalkozókat, startupokat, akik tőkét keresnek vagy érdeklődnek a téma iránt! Előzetes kérdéseiteket várjuk emailben vagy hozzászólásban!

Technikai részletek:

- Részvételi díj NINCS, de regisztrálni kell, nyomjatok egy RSVP-t és gyertek!

- A Közgardenben igény szerint tudtok frissítőt, italokat, melegszendvicset, stb. vásárolni, nagyon baráti áron

- Aki még nem járt a Közgardenben: a helyszín a Corvinus Kollégium épületében található, amely a Ráday utcáról egy "beugróból" nyílik. A 43-45. szám a Boráros tér irányából esik közelebb a Ráday utcán.

Ha ilyet láttok, jó helyen jártok... :

Nyomjatok egy RSVP-t, találkozzunk november 17-én a Közgardenben!

Várunk Benneteket,

az Equity Thursday szervezők és a HunBAN