addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Április 20: How can you achieve growth by focusing?

 • April 20 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

Rengeteg startup bukik el a fókuszálás hiánya miatt. A befektetők növekedést várnak el, de ha szűkítem a fókuszt, hogy lesz ebből növekedés?

Ezúttal kicsit a sales / marketing / business development témáját boncolgatjuk, 2 esettanulmánnyal, külföldi és hazai tapasztalatokkal, példákkal, mi több, ismét a HVCA-val (www.hvca.hu) partnerségben!

A mostani meetup részben magyar, részben angol nyelven zajlik majd, tolmácsolás nélkül. (Language of the meetup will be both English and Hungarian)

Előadóink:

- Burján Balázs, Oracle sales executive érkezik egy case study-val, amiben elmeséli, hogy csapatával hogyan "hódítottak" meg egy részpiacot 2 hónap leforgása alatt, "lean sales és busdev" megközelítéssel,

- Félegyházi Márk, CEO @Avatao.com és CrysysLab member, aki megosztja velünk, hogy Avatao nevű startupjuk esetén hogy jutottak el 16 üzleti modelltől a most használt 2-ig, átéltek-e fájdalmakat, amikor valamilyen üzleti modellt el kellett engedni,

- Gyurácz Németh Iván, M27 ABSOLVO nemzetközi üzletfejlesztés - közel 50 magyar és CEE régiós nemzetközi piacra lépésének tapasztalata alapján hogy találhatják meg a cégek a tényleg fontos piacokat, szegmenseket?

Az előadásokat legkésőbb 18.30-kor elkezdjük, Q&A-val együtt várhatóan 20.15-kor zárjuk a hivatalos részt, aztán mehet a networking stb.

Ha előzetes kérdésetek lenne, kérlek jelezzétek hozzászólásban!


Technikai részletek:

- Részvételi díj a helyszín felé van, 1 500 Ft, amiért kapunk 2 italkupont a helyszíntől,

- A helyszín max kapacitása, ill a nagy számú érdeklődés miatt az RSVP-t vegyétek pls komolyan,

- Aki még nem járt a Közgardenben: a helyszín a Corvinus / Közgáz Kollégium épületében található, amely a Ráday utcáról egy "beugróból" nyílik. A 43-45. szám a Boráros tér irányából esik közelebb a Ráday utcán.

Ha ilyet láttok, jó helyen jártok... :

Nyomjatok egy RSVP-t, találkozzunk a Közgardenben!

Várunk Benneteket,

az Equity Thursday szervezők, illetve HVCA

Join or login to comment.

 • Mark F.

  I as a presenter, so I'm biased. yet, I really like the other presenter's talk, great job Balazs!

  4 · April 26

  • Lénárd H.

   Thanks again for sharing your case study Mark!

   April 28

 • Miklos K.

  Inspiring. International dimension missed.

  2 · April 21

  • Lénárd H.

   At the next meetup, everything will be about internationalisation :)

   April 21

 • Szani

  Sziasztok, mivel úgy éreztük, hogy ennek a fórumnak a résztvevői komoly szakmai tapasztalattal bírnak a crowdfunding regionális továbbfejlesztéséhez, ezért a szervezők támogatásával szeretnénk bevonni téged az alábbi linken elérhető kutatási felmérésbe. Az értékes időt honoráljuk is, a kitöltők között 10 db koktél/ital kupont sorsolunk ki azok között, akik ott lesznek a mai meetupon!

  https://goo.gl/forms/24YmxL7bTRdAsgjH2

  1 · April 20

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy