Next Meetup

ESCALADA LA STANCA IN VELIKO TARNOVO & BASARBOVO
De 2 ani ne bucuram la escalada de natura salbatica si stanca dezvaluitoare de peisaje extraordinare. Veliko este un loc de vis din toate punctele de vedere! Catararea este un mod deosebit pentru noi de a ne conecta intre noi, cu noi insine si natura. Daca rezonezi cu aceste 2 fraze, merita sa citesti mai departe si sa te alaturi grupului nostru ;o) Numarul maxim de participanti : 12 CE TREBUIE SA STII ? & DE CE ESCALADA? & ECHIPAMENT NECESAR & CU CINE ? & CAT COSTA SI CE INCLUDE? & TERMENI SI CONDITII Gasesti raspuns la aceste informatii la noi pe site: http://www.evadeazacunoi.ro/wordpress/event/escalada-la-stanca-in-veliko-tarnovo-basarbovo/

Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo · Veliko Tarnovo

What we're about

If you always feel like escaping from the routine, then you belong here with us! :) Our enthusiastc escapee group reunites as often as possible to celebrate life by doing varied activities for all tastes. We go trekking in the mountains, we experiment various activities and sports in the middle of nature, we get out of the country, we develop our creativity, we play alongside our children, we cook, we fight with pillows, we play boardgames and many many others, depending on the season. :)

Daca ai evadarea din rutina in sange, atunci locul tau e alaturi de noi! :) Grupul nostru de evadati entuziasti se reuneste cat de des posibil pentru a sarbatori viata prin evenimente si activitati diverse, care impaca toate gusturile.
Iesim la ture pe munte, experimentam diverse sporturi in natura, iesim din tara, ne jucam alaturi de copiii nostri cu lut si alte materiale creative, ne intalnim la seri de gatit, ne batem cu perne, iesim impreuna la seri de jocuri si multe multe altele, in functie de anotimp. :)

Members (1,309)

Photos (616)