addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

"Miért lassú az Excel??" - Excel tippek és trükkök: Fókuszban a kalkuláció

Szeretettel várunk benneteket az első új szervezésű Excel tippek és trükkök meetup-on!

A hagyományokhoz hűen a tudásmegosztásé lesz a fő szerep, de most már én, Kris, az Adatkertészet blog szerzője szervezem a találkozókat.

Fő témánk a kalkuláció lesz: Hogyan kalkulál az Excel? Mitől lehet lassú a kalkuláció? Mire kell figyelni nagy, sok képletet tartalmazó munkafüzeteknél?

18:00-tól gyülekezünk a House Bar (Nagymező u. 40) emeleti különtermében - lehet ismerkedni, kérdezni, beszélgetni. 18:30-tól tartok egy kis előadást, utána tippeket, trükköket, gyakorlati tapasztalatokat osztunk meg, kérdésekre válaszolunk.


Gyertek minél többen, hozzatok példákat, kérdéseket, megosztandó megoldásokat!

Üdvözlettel:
Kris

Join or login to comment.

 • Nagy Gergely J.

  Kedves Krisztina! Köszönjük az összefoglalót, valóban "kárpótlás azoknak, akik nem tudtak eljönni". Más most kiváncsi vagyok a folytatásra!

  Yesterday

 • Krisztina S.

  Sziasztok!
  Nagyon köszönöm, hogy eljöttetek a meetupra, remélem, hogy hasznosnak találjátok a megosztott elméleti és gyakorlati anyagot!
  Írtam egy rövid blog bejegyzést, ahol a kibővített vázlatot is megosztottam, itt találjátok:
  http://www.adatkerteszet.hu/2016/12/miert-lassu-az-excel-meetup-beszamolo-es-letoltheto-vazlat/

  2 days ago

 • Nagy Gergely J.

  Sziasztok! Sajnos nem tudtam ott lenni, mert orvoshoz kellett mennem, így inkább azon gondolkodtam, hogy "Miért lassú a rendelés?" :( Hasznos volt az este? Szívesen olvasnék néhány visszajelzést (gondolom Krisztina is...) Remélem lesz folytatás és legközelebb ott tudok lenni :)

  1 · 2 days ago

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy