Next Meetup

NyíltTér - mozgás és dráma felnőtteknek
➡️Mozgásos-drámás tréningünkön felszabadult és biztonságos légkörben lehetőséged van arra, hogy többet megtudj a saját önkifejezési formáidról, a saját testeden keresztül. ➡️Alkalmad nyílik elmélyültebben foglalkozni a metakommunikációs eszközökkel (gesztikuláció,mimika, testtartás). ➡️Felfedezheted a mozgás-verbalitás kapcsolatát ,akár különböző karakterek bőrébe bújva. ☀️Az alkalmainkon játékos kereteken belül, nyitott közösségben élheted meg a testtudatosság és a mozgás örömét.☀️ A foglalkozáson való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, elég,hogyha kíváncsi vagy másokra és önmagadra. 😉 Gyere el kéthetente, és próbáld ki! Előzetes regisztráció nem szükséges. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. Az alkalmakat Csizmadia Ildikó és Kardos Alexandra 'Szása' színész-drámatanárok tartják. A tréning díja: 3000 ft/alkalom Kényelmes ruha és cipő ajánlott. 😉 Ha kérdésed van, írj nekünk bátran a [masked] email-címen, vagy hívd Szását a [masked] telefonszámon. Nagy szeretettel várunk!

Fórum Társulat

XI. Lágymányosi utca 4. · Budapest

What we're about

Improvizáció, játék, szórakozás, közösség, önismeret!

Kezdő csoportunkba azokat várjuk, akik először próbálják ki magukat drámában, színházban, illetve azokat, akik szeretnének hetente egyszer játszani, kikapcsolódni, közösségben lenni! Bármikor lehet csatlakozni! Semmi más dolgotok nincs, mint eljönni!
Tudod, mi történik egy színjátszó csoportban? Kérdéseket teszünk fel, válaszokat keresünk, történeteket mesélünk, magunkról, másokról, közösen gondolkodunk, és legfőképpen: játszunk. Hogy ez mit takar, azt megtudhatod, ha eljössz valamelyik csütörtök esti alkalmunkra!

A foglalkozásokat Benedek Gyuri és Montvai Hanna, a Fórum Társulat színész-drámatanárai tartják.

Várunk mindnekit fél7-re a GRUND-ba, a Nagytemplom utca 30-ba!

Ár: 2000 ft/ alkalom

Members (515)

Photos (58)