addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Freelancer & Digital nomad Christmas meetup

 • to
 • Közgarden Klub

  1092 Budapest, Ráday u. 43-45., Budapest (map)

  47.483826 19.065464

 • BCE Kollégium épülete / Convinus Uni dormitory building
 • Mi tehetne egy év végi, karácsonyi hangulattal fűszerezett Freelancer meetup-ot még különlegesebbé? Még több izgalmas, érdeklődő, kihívást kereső szabadúszó!

  A Digitális Nomádok közösséggel összefogva közös karácsonyi meetup-ot szervezünk, ahol főszerepben a kapcsolatépítés, az izgalmas beszélgetések és a fergeteges hangulat.

  Ha nem vagy az a könnyen ismerkedős típus, akkor sem kell aggódnod, gondoskodunk róla, hogy ez alkalommal igazán élvezetes és maradandó legyen a kapcsolatépítés!

  Tervezett program:

  18:30 – 19:00  Érkezés

  19:00 – 19:10  Köszöntő

  19:10 -   Játék :)

  Egész este:  Networking & Kikapcsolódás & Ünneplés

  Ott találkozunk!

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

38 going

2 not going

(See all)

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy