addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Google I/O Extended for Designers

Örömmel jelentjük, hogy a Ready, a Kitchen Budapest, a Frontend Meetup Budapest és a UX Budapest közös szervezésében Budapestre hozzuk nektek az idei Google I/O-t.

Design, Develop, Distribute.

Az idei I/O kicsit más lesz. Sokkal nagyobb hangsúlyt kap a design, mint az eddigiekben. Arra gondoltunk, hogy ezt mi sem hagyhatjuk ki, amikor döbbenetes alkotások készülnek itthon is, legyen a platform akár web, mobil, glass vagy smartwatch.

Program:

» 18:00h: Keynote (stream)

» 20:00: Balogh Gábor: Okosóra koncepció és ami mögötte van

» 20:30: Polgár 'rozmy' Péter: HUD pilótáknak

» 21:00: Szalóki Róbert (EU Edge): WebComponents: Everything is AWESOME!

» 21:30-tól sörözés, Glass simogató és Google I/O stream

» 22:00h: What's new in Android (stream)

» 23:00h: Cross Platform Design (stream)

__________________________________________________

RSVP

Ismét a UX Budapest a rendezőtársunk, szóval ha itt elfogynának a helyek, nézzetek át az ő eseményoldalukra is.

Hivatalos Google I/O Extended eseményoldal itt. Ott több a kép, de RSVP limit csak itt van, nekünk pedig véges a helyünk. Szóval ott is csatlakozhattok, de az itteni RSVP helyzetet vegyétek figyelembe :)

Helyszín

A helyszínt, sört, szörpöt és pizzát köszönjük a Kitchen Budapestnek! Bár a KIBU címe Ráday utca 30, a trükk az, hogy be kell sétálni a Biblia nevű kis utcába, hogy megtaláld a bejáratot. A Ráday utcát Kálvin- és a Boráros terek felől a legegyszerűbb megközelíteni.

__________________________________________________

Az előadásokról

Balogh Gábor: Okosóra koncepció és ami mögötte van

Egy "félresikerült" self-branding történetét osztom meg veletek, amiben lesz szó okosórákról, búvárokról, lestresszelt felhasználókról és kis piros buborékokról. Azt is elmesélem, hogy milyen volt egy nem átlagos péntek délutánom és mik voltak azok a tervezési sarokpontok, amiket kitűztem magamnak. 

Polgár 'rozmy' Péter: HUD pilótáknak 

Mindenki, aki látta már a Blade Runnert, Star Warst, vagy bonyolódott már bele komolyabb űrcsatákba Imperium Galacticában, tudja jól, milyen a HUD archetípusa. Az utóbbi időben több alkalommal készítettem Google Glassre és az Epson BT200-as szemüvegére user interface-t. Ezekről az élményeimről szeretnék beszámolni, kicsit érintek majd fejlesztési dolgokat is, de alapvetően erről az új típusú élményről lesz szó. Mindkét szemüveg nálam lesz, a prezik után kipróbálhatjátok, megfogdoshatjátok őket.

Szalóki Róbert (EU Edge): WebComponents: Everything is AWESOME!

2013 buzzwordje az MVC, MVVM, MVP, MVVALAMI volt, de idén átvette ezt a szerepet a WebComponents. Az ígérete az, hogy olyan komponenseket készíthetünk, amikből csodálatos dolgokat építhetünk egyszerűen és gyorsan, akár egy wysiwyg szerkesztővel. Majd 2020-ban. Vagy használjuk a Polymert, ami kis döccenőkkel, de megadja a lehetőséget ezekre.

__________________________________________________

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerősöd, akinek lehetne témája, szólj bátran!


Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy