Frontend Meetup #28 Conference Season edition

This is a past event

62 people went

Emarsys Hungary Office

Kossuth Lajos utca 7-9 · Budapest

How to find us

First Site irodaház, 2. em. Ha a Kossuth Lajos utcáról jöttök, akkor a Nika étteremnél forduljatok be az átjáróba és gyertek az Emarsys zászlóig, ha a Reáltanoda felől, akkor pedig a Szép utca és a Magyar utca között találtok minket félúton.

Location image of event venue

Details

• Karóczkai Krisztián: Így készült: Magyarországi Webkonferencia[masked]

Helyszín, előadók, támogatók, kávé, pogácsa, és több mint 1000 névkártya rendben. De már a második cellukszot hagyom el fél óra alatt... Új ötleteket és segítőket keresünk 2015-re.

• Gabor Javorszky: Lessons learned while working on Ghost

Mit tanultam az elmúlt 18 hónapban a Ghoston dolgozva. Rengeteg tanulság emberekről, munkáról, együttműködésről és open source-ról.

// Köszönjük a ONE-SHOT NodeConf szervezőinek, hogy hazahozták Gábort egy előadásra, és mi is lecsaphattunk rá!

• Horváth Róbert: Utazásom a CSS és JS világában

Szemezgetés a párizsi dotCSS, dotJS konferenciákon, valamint a Polymer workshopon elhangzott legújabb/-érdekesebb/-hasznosabb megoldások közül a frontenden innen és túl. Tippek és trükkök egyenesen azoktól akik nem csak, hogy használják, de formálják a webes megoldásokat pl. a Google, Twitter, Facebook, Yahoo, jQuery vagy a W3C-nél.

// Köszönjük a dotkonferenciák szervezőinek, hogy ott lehettünk!

És köszönjük a vendéglátást az Emarsysnak!

__________________________________________________

This event is in Hungarian // Magyar nyelvű event

If you have an idea to share or you know someone who's idea would be interesting, let us know (http://www.meetup.com/Frontend-Meetup-Budapest/suggestion/)!

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerősöd, akinek lehetne témája, szólj bátran (http://www.meetup.com/Frontend-Meetup-Budapest/suggestion/)!