addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Frontend Meetup #11

Asztali alkalmazást fejlesztünk webes technológiákkal, és a stílusozást nagyban megkönnyítette, amikor sikerült használatba vennük egy CSS előfeldolgozót. Röviden szeretném összefoglalni az előnyeit, hátrányait, és hogy miért pont ezt választottuk.

 • Moldován Eduárd: Rapid prototyping, in-browser design

We many times feel that designs are not enough in planning a web app. We will look a bit into why they are not enough, and how can we overcome that situation.

 • Győri Dávid: Sass + Compass - egy könnyebb út

Pár elméleti és gyakorlati példán keresztül bemutatom, hol segítheti a Compass és a Sass a mindennapi css rutinfeladatok hatékonyságának növelését.

 • Fröccs

If you have an idea to share or you know someone who's idea would be interesting, let us know! Please support the meetup with 500 Ft so that we share the costs.

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerősöd, akinek lehetne témája, szólj bátran! A belépő a szokásos 500 Ft, amivel a meetup költségeinek fedezéséhez járultok hozzá.

Join or login to comment.

 • Bence K.

  Although, I don't agree with all of the presented topics, technolgies or techniques (or not in the same context), it is always a pleasure to learn other people's minds. Needs a repeat. =)

  August 16, 2012

 • Varga I.

  Hasznos és építő infókat osztottak meg velünk az előadók és az azt követő sörözés is jó hangulatban telt.

  August 8, 2012

 • Édua D.

  Az előadók megosztották tudásukat/tapasztalatukat, és a bemtuatott megoldások választ/stratégiákat adtak olyan kérdésekre, amiylenekkel mostanában szembe találkoztam. A következő projektemben ki fogom próbálni az újonnan tanultakat. Köszi mégegyszer

  August 8, 2012

 • A former member
  A former member

  Would be good to have all the presentation in English!

  August 8, 2012

 • Norbert V.

  Nagyon jók voltak az előadások, rengeteg hasznos infóval. Főleg a második előadás gyakorolt nagy hatást rám.

  August 8, 2012

 • David G.

  Előadás anyag + bemutató anyagok: https://dl.dropbox.com/u/8457813/frontend_meetup_sass_compass.zip

  A prezentáció csak a modern böngészőkben fut normálisan!

  August 8, 2012

 • Balu E.

  A CSS pre-processzorok nekem tökújak voltak, úgyh hasznos volt. Még inkább belelkesített a CSS3 iránt.

  August 7, 2012

 • Máté F.

  August 7, 2012

 • Máté F.

  There were interesting topics and good presentations. Again.

  August 7, 2012

 • Fejes A.

  :( szomorúan halljuk! felvétel mindig készül, csak kell mindig pár hónap, mire felkerülnek :) itt szoktak lenni, de mindig szólunk, ha feljut valami új: http://vimeo.com/channels/frontendmeetup

  August 7, 2012

 • Ádám T.

  Sajnos megint közbejött valami ami miatt nem tudok ott lenni. Nem keszítetek felvételt? Oly szívesen Megnézné az előadásokat..

  August 7, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy