Dissenya i desenvolupa un lloc web de subscripci贸 馃搮馃挾 (Membership Site)

Girona WordPress Meetup
Girona WordPress Meetup
Public group
Location image of event venue

Details

Si t'est脿s plantejant muntar el teu propi negoci online, un model interessant per tu pot ser el del Membership Sites o lloc web de subscripci贸.

Aquests tipus de negocis es basen en el fet que un usuari (el subscriptor) paga una quota recurrent (o no) per poder accedir a un determinat producte, servei, contingut o comunitat.

Precisament, en aquesta Meetup, parlarem de com pots crear el teu Membership Site amb WordPress. I ho farem a partir de l'experi猫ncia de la Rosa Su帽茅 Barniol i en Jordi Garcia Codina, Cofundadors de Bicicleta Studio, un estudi de dissseny i desenvolupament WordPress especializat en Membership Sites.

Durant la sessi贸, la Rosa i el Jordi ens explicaran el seu proc茅s de treball a l'hora de crear llocs web de subscripci贸 pels seus clients.

Comen莽arem parlant de la funcionalitat de les plataformes, seguirem pel disseny, continuarem per la maquetaci贸, avan莽arem cap al contingut i, finalment, tancarem amb la revisi贸 final.

Una meetup eminentment pr脿ctica, que t'ajudar脿 a tenir clares les fases de creaci贸 d'un projecte de Membership Site amb WordPress i que, a m茅s, podr脿s aplicar a la creaci贸 de projectes web d'altres tipus de negoci.

鉃★笍Apunta't ara i ens veiem el 28 de mar莽! Places limitades!

Col路labora: el CoEspai, espai de coworking al centre de Girona, i l'associaci贸 de professionals Digital Girona.