Kész vagy a nemzetközi piacralépésre? A felkészültségről és a felfedezhetőségről

Details

AZ ESEMÉNYSOROZATRÓL:

A 'Felkészültségről és felfedezhetőségről' szóló esemény az 1. része egy 5 részből álló eseménysorozatnak. A teljes eseménysor:

1. Helyzetfelmérés és felfedezhetőség (erről szól ez az esemény)
2. Nemzetközi piacralépési módszerek
3. Nemzetközi networking
4. Nemzetközi piackutatás
5. Piacralépési Platformok

Az 5 esemény nem logikai sorrenben van, nem feltétlenül kell 'végigmenni' mind az 5 eseményen a jelentkezőknek. A startup/vállalkozás helyzetének megfelelően mindenki azt és annyit merít az eseménysorozatból, amit cége jelen helyzetben hasznosítani tud.
Az eseményeket minden hónapban megismételjük jövő tavaszig. Az eseményeket 1 hónapra előre publikáljuk.

ERRŐL AZ ESEMÉNYRŐL:

Az eseményen élőben töltesz ki egy felmérőt velünk együtt (nyugi, nem kell semmi olyat leírni, amire nem vagy esetleg büszke, az eredményeket csak te és mi tudjuk, nem nyilvános) . A felmérő lényege, hogy rámutasson milyen a jelenlegi felkészültséged és piacképességed. Természetesen rámutatunk arra, hogy miben és hogyan kell fejlődnöd, alapoznod ahhoz, hogy reálisan nekivágj a nemzetközi terjeszkedésnek.

Minden résztvevő egy részletes felmérőt tölt ki, mellyel a jelenlegi felkészültséget és piacképességet teszteljük. Mivel ezek elsajátítható képességek, ezért maga a felmérő tematikája, kérdései önmagukban is segitségül szolgálnak a résztvevőknek, rámutatnak, melyek azok a területek, ahol fejlődniük kell.

NYELV: Az esemény magyar nyelvű lesz, télen angol verzióban is megrendezzük.

MÉRET: A téma formátuma kiscsoport, így arra készülj, hogy kb 10-15 fő résztvevő lesz.

RSVP: Kérem csak akkor RSVP-zz, ha biztos vagy abban, hogy el tudsz jönni. Ha közbejön valami, kérlek inkább töröld részvételi szándékodat, hogy más eljöhessen. Minden hónapban lesz ilyen rendezvény.

PÉNZ: Az esemény ingyenes - részvételeddel "fizetsz" :)

IDŐTARTAM: 2-2,5 órás eseményre számíts.

CSODATÖLTÉNY: az eseményen nem fogsz csodamódszereket hallani, csak olyanokat, amelyek idővel és energiával 3-6 hónapon belül célravezetnek.

EGYEBEK: Ha a további események érdekelnek, legyél tagja a Global Traction Meetup Group-nak, így automatikusan kapni fogod az értesítést, amikor meghirdetjük az eseményt.

Egyébként, ha naprakész akarsz lenni és igazán napi szinten foglalkozol a nemzetközi piacrajutással, célszerü ha
Linkedin-en ( https://www.linkedin.com/company/globaltraction/ ) és a
Facebook-on ( https://www.facebook.com/globaltraction.org/) is követsz minket.

Találkozzunk az eseményen!

IMRE

Ez az eseménysorozat a Digitális Jólét Program keretében jött létre.