What we're about

Heb je af en toe het gevoel dat je in een 'filterbubbel' zit? Dat je dagelijks vooral in gesprek bent met met gelijkgestemden, met mensen 'zoals jij'? Dit is een groep voor iedereen die graag zo nu en dan in gesprek wil over actuele (sociale) kwesties, het liefst met mensen buiten je eigen bubbel.

Tijdens deze meetups draag jij, net als elke andere deelnemer, één actueel onderwerp aan. Bijvoorbeeld iets dat onlangs in het nieuws is geweest. Het onderwerp kan over wereldpolitiek gaan, lokale politiek, een artikel dat je onlangs hebt gelezen of over iets dat je onlangs zelf hebt meegemaakt.

Ik ben deze groep begonnen omdat ik heb ervaren dat het een verrijking is om regelmatig vrijuit van gedachten te kunnen wisselen met mensen waar je normaal gesproken niet zo snel mee zou praten. Met mensen met andere, mogelijke zelfs tegengestelde opvattingen en meningen dan de jouwe.

Ik ben op het idee gekomen voor deze groep dankzij de YouTube-serie Middle Ground van het kanaal Jubilee (link hieronder). Net als Jubilee, bestaat deze meetup-groep om bruggen te slaan, door elkaar je eigen verhalen te vertellen.

Ik kijk ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan!

Middle Ground - Best Of | Jubilee: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBVNJo7nhINStbXuOKFpvfVtHXBlKh6At

Upcoming events

No upcoming events

Photos (2)