addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Finanszírozás, üzleti modellek, forrásgyűjtés és gyakorlati tanácsok az ötleted megvalósításához. Ezekkel a témákkal foglalkozunk.

Ha a célod, hogy egy új startupot építs fel, ha már megvan az ötleted, a csapatod és akár egy igazoltan működőképes koncepciód és már csak a következő lépést keresed, itt a helyed.

Csatlakozz hozzánk és osztd meg az ötleteid, az előtted álló kihívásokat, mi pedig együtt megtaláljuk a legjobb megoldásokat és a következő lépést/helyes utat.

A meetupok alkalmával nyitott beszélgetések keretében vitatunk meg egy-egy olyan konkrét témát, melyet tagjaink vezetnek fel.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy