What we're about

Vi er rigtige glade for at kunne tilbyde meditationstræning på dansk.

Du får en introduktion til hvad meditation er, og bliver guidet i en kort fælles meditation. Der vil være tid til diskussion og rig mulighed for at stille spørgsmål. Formålet med disse klasser er at træne sindet til at opleve fred og lykke indefra.

Klasserne består af guidede meditationer, undervisning og diskussioner. Man sidder på stole med behørig afstand til hinanden og ingen speciel påklædning er påkrævet.

Alle er velkomne. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

Upcoming events (1)

Meditation - Lettere end du tror | Dansk Meditation

Online event

€11.00

Torsdage: Oktober 7, 14, 21, 28 fra 17.00 -18.00
med Kadam Tim Larcombe

I vores “fyraftensmeditationer” på torsdage, lære vi at praktisere meditation med formålet af slappe af i sindet efter arbejde og som konsekvens kan vi bedre nyde en dejlig torsdag aften 😊

I oktober måned vil vi lære, hvad meditation drejer sig om. Mange tror at meditation er svært og prøver det et par gang og giv op. Det er ærgerligt, fordi hvis man forstår hvad meditation egentlig er og danner den rigtig tilgang til det, bliver det meget lettere end du tror.

Klasserne består af guidede meditationer, undervisning og diskussioner. Vi sidder på stole med behørig afstand til hinanden og ingen speciel påklædning er påkrævet.

Alle er velkomne. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

Om Kadampa Meditationscenter, København

Kadampa Meditationscenter, København er åben for alle og man behøver ikke være Buddhist eller at have nogen meditationserfaring for at bruge disse metoder.

Disse nye klasser på dansk er baseret på Geshe Kelsang Gyatsos bog: “Hvordan man ændrer sit liv”.

💛 Book her 💛
https://meditateincopenhagen.org/

Past events (32)

Meditation - Lettere end du tror | Dansk Meditation

Online event

€11.00

Photos (72)