addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Web devs i Grenland, meetup 6.juni !

Sted: Edison Menlo, Porselensvegen 18
Program:

1. 30 min. Startup erfaringer fra Ole Morten. Failure og success
(pause)
2. 15 min. Rik tekst TextArea-plugin: Redactorjs, Ole Morten
(pause)
3. 30 min Lær Kidsa å kode: Espen Moen Kvelland
diskusjon og oppbrudd

Åpent for et innslag til om noen vil :)

-------------------------------------------------------------------------

På tide å møtes igjen! Beklager litt lite action fra meg her, heldigvis tok Anders Nygård, Stig Tidemannsen og Einar Ingebritsen initiativ til en meetup i januar. Mer av det, det er helt supert!

Mine dårlige unnskyldninger for lite initiativ er noen jeg er svært glad for å ha: Jeg ble pappa 1.november, til Tobias, og jeg er med i en startup, bentpixels.com, som går veldig bra.

Etter å ha gått på trynet med imagenetmd.com og etter å ha vært gründer siden 2007 har jeg masse startup-erfaring. Jeg tar gjerne en liten økt på dette, om det er interesse.

Ellers tenkte jeg å vise en Rich Text plugin, som ikke er TinyMCE eller CKEditor, men Redactorjs.

Til slutt vil jeg reklamere for et fantastisk initiativ som har spredt seg som ild i tørt gress i Norge, og som nå er kommet til Grenland. Lær kidsa å kode http://www.meetup.com/Laer-Kidsa-Koding-Grenland/ Utrolig kult!

Join or login to comment.

 • Espen Moen K.

  Syns det høres veldig spennende ut med foredrag om sikkerhet, dette er et fagfelt jeg selv brenner veldig for. Jeg lager gjerne et foredrag om programmering mot fysiske enheter. Kanskje rundt noder(quad copter) utstyr for hjemmeautomasjon, API'er osv.

  1 · June 21, 2013

  • Ole Morten A.

   bra! Foreslår egen event også for denne (fysiske enheter). En noe annerledes event, det er sunt for oss. Jeg ønsker også et hus som adlyder meg! Oppretter du event? Igjen, det viktigste er å få en dato, så vi kan sette av i de opptatte kalenderne våre. Herlig initiativer !

   June 21, 2013

  • Anders N.

   Han som sitter rett ovenfor meg på jobb hinter at han kanskje har noe spennende å fortelle om en ny type multisensor fra Texas Instrument (høyde, aksellometer, temperatur os). Og så sier han at vi kjenner en som har bygget med lego ;D Kanskje viser konturene av en dingse-talk her.

   June 21, 2013

 • Ole Morten A.

  Jeg fyller opp med noen meetups etter at Espen og Anders har opprettet, og legger dem med åpen agenda slik at vi har en plan for høsten. Regelmessighet er det vi trenger. Heia Grenland!

  June 21, 2013

 • Anders N.

  Jeg kan nok lage en liten session om sikkerhet - XSS, SQL injection, session hijacking, mail bombing, personnummer og litt sånnt. Kanskje ikke en helaften, men noen demoer og noen slides i hvert fall...

  2 · June 20, 2013

  • Ole Morten A.

   Bra! Foreslår egen event for dette. Oppretter du? (dato viktigst, lokasjon og agenda kan komme senere). Jeg kan bidra, Espen kan bidra, og sikkert flere, da blir det action!

   June 21, 2013

  • Anders N.

   Siste onsdagen i August?

   June 21, 2013

 • Ole Morten A.

  Hei, det var flere som hadde gode idéer til meetups. Nå har det gått en tid og jeg har nesten glemt hva. La oss få det inn i kalenderen! august meetup(s), september osv

  Trykk på Group Tools oppe til høyre og "Schedule a meeting". Kan du ikke se det, si ifra og jeg skal trylle :)

  June 17, 2013

 • Thomas F.

  Vi kan gjerne ha det i våre nye lokaler hos Edison Menlo på porselensfabrikken hvis det er stemning for det.

  1 · May 13, 2013

 • Simen Strange Ø.

  Hei, takk for en flott meetup, det er mange flinke og kreative sjeler der ute i Grenland, som den minste og yngste aktøren får jeg virkelig motivasjon til å fortsette i så godt selskap :)

  Som lovet så deler jeg en veldig interessant link om sniffing ved bruk av SSL. Den er noen år gammel, men intet har forandret seg nevneverdig. Kanskje noe å tenke på som utvikler? Jeg kjente meg godt igjen både som utvikler og ikke minst en naiv bruker.

  http://www.thoughtcrime.org/software/sslstrip/

  1 · June 6, 2013

 • Espen G.

  Må desverre være lengre i Oslo enn jeg trodde i morgen. Prøver igjen neste gang!

  June 5, 2013

 • Espen Moen K.

  Heisann. Dette høres ut som noe jeg veldig gjerne vil være med på :)

  May 13, 2013

  • Ole Morten A.

   det tror jeg og! Kunne du tatt 15-30 min med "Lær kidsa å kode" status og visjon?

   May 14, 2013

  • Espen Moen K.

   Yes.. Will do.

   1 · May 27, 2013

 • Simen Strange Ø.

  Kick ass

  1 · May 21, 2013

 • Thomas F.

  1 · May 14, 2013

9 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy