addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

G2: Gulden in Groningen

Na enorm leuke meetings in Zeist, Utrecht (2x) en Amsterdam is het hoog tijd voor een Gulden meeting in het Noorden. Vanuit de Gulden community wordt er op 26 november een informatieve en informele borrel/informatie-avond georganiseerd op een fantastische locatie in Groningen. Een prachtige gelegenheid om een drankje te drinken met gebruikers van de eerste dag, of om meer te weten te komen over dit revolutionaire betaalmiddel.


Planning vast programma:

• 15:00: Inloop + koffie & thee

• 16:00: Presentaties
- Rijk Plasman, oprichter van Gulden
- Roel Boer, co-founder van Nocks

• 17:00: Afsluitend drankje in lobby


Overig programa

• 18:00: Stamppot buffet bij het Heerenhuis (€15,- ter plekke af te rekenen in Gulden!)
Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de Guldengezelligheid is er de mogelijkheid om een stamppotje mee te prikken! Let op: Reservering is verplicht via deze link: https://g2.nocks.co/

• Na het eten gaan we met de overblijvers naar De Kachel, waar tevens met Gulden betaald kan worden die avond! 


Tot de 26e! 

Join or login to comment.

 • Dorin B.

  Iedereen megabedankt voor je komst, het was echt weer top! Als je foto's hebt gemaakt vergeet dan niet om deze te uploaden bij de meetup!

  1 · November 27

 • Wilco W

  Super tof! Leuke nieuwe dingen gehoord en gezien. Aardige community.

  November 27

 • costaric

  Gezellig treffen met een deel van de community.

  November 26

 • Lykle de V.

  Sorry heren, ik kan er helaas niet bij zijn. Veel plezier gewenst!

  November 24

 • Dorin B.

  Het 2e gedeelte van het programma is toegevoegd! Kun je niet de 26e, meld je dan alsjeblieft af zodat mensen op de wachtlijst mee kunnen!

  3 · November 8

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy