addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Wil jij écht aan de slag met de digitale trends van dit moment? Digital United presenteert HOW TO sessies. Met onze HOW TO sessies slaan we een brug tussen trends en vraagstukken in het online vakgebied en hoe te komen tot een juiste aanpak in de praktijk.

Praktische, interactieve sessies gekenmerkt door een kleine, informele setting en onder leiding van onze experts. De sessies worden gegeven in onze gezellige ‘Brabantse’ Inspiration Room, uiteraard met Bossche Bollen.

Onze HOW TO sessies zijn er voor online professionals werkzaam bij organisaties met diverse online ambities en uitdagingen. Onze experts leren je in een ochtend hoe je de laatste trends in praktijk brengt en geven het antwoord op de digitale uitdagingen binnen jouw organisatie.

Het aantal plaatsen per sessie is beperkt, dus wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een plaats.

Vanaf 09:00 is de ontvangst met koffie en om 09.30 gaan we van start. We eindigen om 12:00 met een lunch en tijd om na te praten.

De ideale gelegenheid om digitale inspiratie op te doen en te netwerken!
MEET, LEARN, THINK, GET INSPIRED and DO.Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy