Past Meetup

Bojos pels mapes: Primera sessió Hacks/Hackers Barcelona

This Meetup is past

93 people went

Details

El repte d’aquesta primera sessió és omplir l’Antiga Fàbrica Damm de periodistes i geeks. T’esperem en aquest enclavament inigualable el dimecres 20 de maig a les 19.00 hores.

La sessió és gratuïta (sí, ho has llegit bé). L’única condició per venir és que t'inscriguis prèviament a través d'aquesta pàgina de Meetup. No t'oblidis de portar el teu DNI, passaport o el carnet de conduir per acreditar les teves dades.

Com tenim debilitat pels mapes, hem decidit fer-los un petit homenatge en la nostra estrena.

Programa:

• 19:00 Visual Maps + Fuga2

Coneixerem en primícia Visual Maps (http://www.visual-maps.com/), una eina per fer visualitzacions de dades amb mapes "made in" Catalunya desenvolupada per Talk and Code (http://www.talkandcode.com/). Els seus enginyers ens faran una demostració amb Fuga2 (http://data.elperiodico.com), un projecte sobre la fuga de cervells de El Periódico.

• 20.00 Formats multimèdia amb el diari Ara

Descobriren els secrets del departament d’interactius (http://interactius.ara.cat/) del diari Ara amb la desenvolupadora Idoia Longan, la periodista Francina Bosch i el dissenyador Ricard Marfà. Coneixerem al detall els projectes que més ressò han tingut i entre els quals hi ha la visualització dels gols de Leo Messi (http://interactius.ara.cat/messi/ca).

• 21.00 Beers & Networking

Acabarem amb unes cerveses cortesia de Damm per recuperar forces i una estona d’esbarjo per fer nous amics.

*********************************************************

El reto de esta primera sesión es llenar la Antigua Fàbrica Damm de periodistas y geeks. Te esperamos en este enclave inigualable el próximo miércoles 20 de mayo a las 19.00 horas.

La sesión es gratuita (sí, has leído bien). La única condición para venir es que te inscribas préviamente a través de esta página de Meetup. No te olvides de traer tu DNI, pasaporte o carnet de conducir para acreditar tus datos en la entrada.

Como tenemos debilidad por los mapas, hemos decidido hacerles un pequeño homenaje en nuestro estreno.

Programa:

• 19.00 Visual Maps + Fuga2
Conoceremos en primicia Visual Maps (http://www.visual-maps.com/), una herramienta para hacer visualización de datos con mapas "made in Catalunya" desarrollada por Talk and Code (http://www.talkandcode.com). Sus ingenieros nos harán una demostración con Fuga2 (http://data.elperiodico.com/), un proyecto sobre la fuga de cerebros de El Periódico.

• 20.00 Formatos multimedia con el diario Ara
Seguiremos con los secretos del departamento de interactivos (http://interactius.ara.cat/) del diario Ara, explicados por la desarrolladora Idoia Longan, la periodista Francina Bosch y el diseñador Ricard Marfà. Veremos de cerca algunos de los proyectos más exitosos como por ejemplo la visualización de los goles de Leo Messi (http://interactius.ara.cat/messi/ca).

• 21.00 Beers & Networking
Acabaremos con unas cervezas cortesía de Damm para recuperar fuerzas y un networking distendido para hacer nuevos amigos.