What we're about

Welkom! Harmonica Meetups zijn een prima manier om 10-tallen andere mondharmonica-spelers uit Amsterdam e.o. te ontmoeten. Het doet er niet toe wat voor muziek je maakt of welk niveau je hebt: iedereen is welkom.
-----------------------
Welcome! Harmonica meetups are a great way to meet a whole bunch of other harmonica players from Amsterdam (and the rest of the Netherlands). Your musical direction, playing experience, or talent are not important. Everyone is welcome.

Upcoming events (5+)

KIKA Benefit avond presenteert muziek voor donaties

Cafe Backstage

Op vrijdag avond 18 Januari 2019 wordt er in Backstage te Hoorn een benefiet avond voor KIKA georganiseerd. Op deze avond is iedereen welkom. Er wordt een optreden gegeven door de Walter Rootsie band, bestaande uit een All Stars bezetting, speciaal voor deze avond. Er is een mogelijkheid om te doneren ter plekke in de KIKA collecte bus, via een betaal link of als je in de derde set mee wilt spelen met de All stars band op je mondharmonica kan dit! Diverse mondharmonica spelers zullen in de derde set mee spelen met de diverse (blues) nummers die de Walter Rootsie Band en Hein gaan spelen. Iedereen is welkom! Deze avond is tevens een memorial voor de onlangs plotseling overleden organisator van deze benefiet avonden in Hoorn: Peter Kieft. Een ode wordt door de Walter Rootsie band gebracht met diverse nummers. Iedereen welkom op deze avond vol muziek!!! geef aan KIKA geef om Live muziek!!

Who Walks in Januari Meetup

Het Wapen van Diemen

Meetuppers, We beginnen 2019 met een nieuwjaars inloopsessie op vrijdagavond 25 januari. Altijd weer een verrassing wie er binnenloopt ! Ed Roelandse en George Reijnders zijn in the house, podium staat gereed, dus breng je muzikale vrienden en je gear mee en we maken er weer een gezellige muzikale avond van! Groeten van de organisers!

Harmonica Meetup Februari Birthday

Het Wapen van Diemen

Meetuppers, Vrijdagavond 22 februari viert mede organisator George Reijnders zijn verjaardag tijdens de Februari Harmonica Meetup. De jarige jop trapt af met een korte set met zijn duo partner Gerrit van der Spaan, deze mannen zijn ook wel bekend als The Men-Unplugged. Daarna volgt georganiseerde meespeel sessie! We hebben wat leuke muzikale gasten uitgenodigd dus kan het zomaar een dolle muzikale boel gaan worden in het Wapen van Diemen! Cadeau tip: kom langs en laat je horen! Met vriendelijke groet, George Reijnders Namens de organisatoren van de Holland Harmonica Meetup Groep

Meet Tim Ielegems@ Harmonica Meetup

Het Wapen van Diemen

Meetuppers, Voor de maand maart hebben we bijzondere vriendelijke en zeer vaardige Belgische gitaar virtuoos Tim Ielegems als muzikale gast. Tim timmert momenteel met zijn swingende band Shake Down Tim & The Rythm Revue hard aan de Belgische en Nederlandse weg. Zijn huidige tour met James Harman is dan ook zeer succesvol, swingt bij elk optreden de pan uit en de band speelt alleen nog voor uitverkochte zalen :-) Nieuwsgierig geworden? neem alvast een kijkje op de website: http://shakedowntim.be/ Deur open 20:00 Aanvang optreden 21:00 Meespeelsessie vanaf 21:45 Ik zou zeggen zet deze datum alvast in je agenda, beloofd weer een mooie (blues) en harmonica avond te worden!

Past events (224)

Eindejaars meetup 2018

Het Wapen van Diemen

Photos (7,739)

Find us also at