Next Meetup

Eindejaars meetup 2018
Meetuppers, Het programma voor de traditionele eindejaars meetup, de oliebollen meetup is rond en is iets aangepast. We starten deze avond met een workshop van Ben Bouman. Ben neemt ons mee naar de essentie van het Bluesharp spelen en deelt zijn inmiddels opgebouwde kennis van muziekstijlen, geluid en het Bluesharp spelen. Aansluitend krijgen we een spetterend optreden van de MarbleTones. The MarbleTones is een jaren vijftig stijl bluesband uit nederland die in menige kroeg en op festivals hun swingende blues geluiden ten gehore hebben gebracht, van Duitsland tot de San Francisco Bay omgeving (USA) en van Finland tot Italie. Zanger en bassist Anne-Maarten ‘ Hills’ van Heuvelen vermaakt het publiek terwijl hij de band begeleidt met een strakke bas groove. Harmonica speler Ben ‘de duim' Bouman speelt bijzondere en virtuoze solo’s terwijl hij over het podium springt en Tube amp professor A.J. Folkerts speelt steady gitaar met smaakvolle solo's. Nieuwste lid van de band is drummer Paolo de Stigter, die sinds maart 2017 onderdeel van de band uitmaakt. Hij is jong maar heeft en oud blueshart!! The MarbleTones zijn opgericht in 2001 en na een periode van optredens buiten Nederland zijn de MarbleTones weer te horen en te zien in Nederland. http://www.marbletones.com/ Programma 20:00 - 20:30 Deur open 20:30 - 21:30 Workshop Ben Bouman 21:30 - 22:00 Uitloop workshop en Pauze 22:00 - 23:00 Optreden MarbleTones

Het Wapen van Diemen

Ouderkerkerlaan 8 · Diemen

Upcoming Meetups

Past Meetups (223)

What we're about

Welkom! Harmonica Meetups zijn een prima manier om 10-tallen andere mondharmonica-spelers uit Amsterdam e.o. te ontmoeten. Het doet er niet toe wat voor muziek je maakt of welk niveau je hebt: iedereen is welkom.
-----------------------
Welcome! Harmonica meetups are a great way to meet a whole bunch of other harmonica players from Amsterdam (and the rest of the Netherlands). Your musical direction, playing experience, or talent are not important. Everyone is welcome.

Members (244)

Photos (7,721)

Find us also at