Past Meetup

TEHNOLOŠKI DORUČAK #4

This Meetup is past

66 people went

Location image of event venue

Details

SmartGames (https://games.atamagai.com) - Borislav Blagojević | Zamphyr (https://zamphyr.com/) - Marko Kažić | Zvučna mapa Beograda (http://www.zvucnamapabeograda.rs/) - Andrija Stojanović | Linux u praksi (http://www.ubuntu-rs.org/) - Ladislav Urošević

http://heapspace.rs/techdorucak/

Agenda:

8:00 - 8:15 Kafa + kiflice dobrodošlice, opušteni razgovor sa učesnicima

8:15 Pozdrav suncu ;)

8:20 Predstavljanja

• SmartGames (https://games.atamagai.com/) | Borislav Blagojević (https://rs.linkedin.com/in/blagojevic)
Naučite kako da razmišljate izvan uobičajenih okvira uz digitalne verzije klasičnih enigmatskih glavolomki koje su nas naučile kako da razvijamo aplikacije za mobilne platforme.

• Zamphyr (https://zamphyr.com/) | Marko Kažić (https://ru.linkedin.com/in/markokikinda)
Digital-first škola dizajnirana za učenje računarskih nauka, od A do Š i zašto je ovo ovo potpuno drugačiji koncept učenja od bilo čega do sad

• Zvučna mapa Beograda (http://www.zvucnamapabeograda.rs/) | Andrija Stojanović (https://rs.linkedin.com/in/andrija-stojanovi%C4%87-5921b986)

Da li znate kako zvuči Beograd? Sećanja, iskustava, stavovi i osećanja o mestima, ljudima i događajima koji su kroz pripovedenje svoje okoline postali deo identiteta jednog dela grada.

• Linux u praksi (http://www.ubuntu-rs.org/) | Ladislav Urošević (https://twitter.com/Uros_Vozdovac)
Ubuntu u privredi Srbije, SAP, integracija sa MS Exchange, primeri uspešnih hibridnih mreža u Srbiji.

Shout outs - hoćete nešto da kažete, podelite, tražite, nudite.. 15 sekundi je vaše - iskoristite ih!

9:00 - 9:30 Slobodna diskusija uz kofeinsku dopunu ako zatreba ;)

Događaj je otvoren za sve koji se bave ili interesuju za nove tehnologije, softver ili hardver. Bilo da ste preduzetnik, dizajner, programer ili slične delatnosti dobrodošli ste da predstavite svoje ideje.

Tehnološki doručak organizovan je u saradnji sa UK Parobrod (http://www.ukparobrod.rs/), Domaće kiflice (http://www.domacekiflice.rs/index-beograd.php), Supernatural bar (https://www.facebook.com/supernaturalbar/) i Neskafu (https://www.facebook.com/Nescafe.RS/).

Okupljanje je potpuno besplatno i otvoreno za sve.

Tehnološki doručak

predstavlja mesečno okupljanje (svake prve srede u mesecu) sa ciljem razmene ideja i znanja među učesnicima, u prijatnoj atmosferi prve jutarnje kafe u organizaciji HeapSpace udruženja (http://heapspace.rs/events/techdorucak/).

Ideja je da se u neformalnoj atmosferi predstave ideje i projekti sa ciljem prikupljanja komentara, nalaženja istomišljenjika, razmene znanja iz predstavljene oblasti, a opciono i nalaženje partnera za dalju realizaciju. To znači da pozivamo ljude da pokažu ono na čemu rade, a zatim da zajedno prodiskutujemo o tome.

Ukoliko želite da čujete nešto novo iz sveta biznisa, tehnologije, preduzetništva, digitalne umetnosti, I svega sličnog, pridružite nam se uz kafu I toplo pecivo. Ovo ne znači da su teme ograničene samo na tech, podržavamo I društveno korisne aktivnosti koje pokreću promene uz pomoć tehnologija.