addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Ervaring vanuit het hart met transmissie-meest subtiele levensenergie

 • This location is shown only to members

 • De Heartfulness relaxatie methode is een simpele techniek om je lichaam en geest te ontspannen, de rust in je hart en innerlijke verbondenheid met jezelf te ervaren. Deze oefening is gemakkelijk te combineren met het drukke leven van alledag. 

  Heartfulness onderscheidt zich, in het bijzonder, door het gebruik van Transmissie. Transmissie is de overdracht van een zeer subtiele levensenergie, die ons helpt om de balans tussen “hoofd en hart” te herstellen, waardoor ons hart zich kan openen en we op een natuurlijke manier meer onszelf kunnen zijn. 

  De workshop is opgezet als een experiment met jezelf en gericht op een eerste eigen ervaring van de effecten van de transmissie en de methode. 

  We bieden een eenvoudige en toegankelijke methode en de bijbehorende ondersteuning. 

  De Workshop zijn gratis. Duur 1 tot 1:30 uur

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

1 going

9 spots available

 • Bernadette­
  Organizer,
  Event Host

  Ervaring in de hartfulness methode. Trainer in doorgeven van levensenergie vanuit de bron... more

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy