Past Meetup

Open Zagreb: Open House #23

This Meetup is past

7 people went

Fakultet eletrotehnike i računarstva

Unska 3 · Zagreb

How to find us

FER, zgrada A, okupljanje u lobbiju

Location image of event venue

Details

Pozvani ste na otvorena vrata (http://codeforcroatia.org/pages/mjesecni_program_meetupa) HrOpen programa Code for Croatia (http://codeforcroatia.org/).

Na ovom meetupu imati ćemo goste iz partnerskog projekta Krim karta (http://codeforcroatia.org/projects/krim_karta) s kojima ćemo pričati o daljnjim koracima na projektu. Od ostalih tema kratko ćemo predstaviti projekte na kojima smo radili ili ćemo raditi. Osim toga možete saznati više o Programiraj za Hrvatsku programima i općenite informacije o lokalnoj skupini Open Zagreb.

Dobrodošli su svi - aktivisti, dizajneri, građani, developeri... Ako posjedujete prijenosno računalo, ponesite ga jer će olakšati kolaboraciju tijekom meetupa.

Kao i inače, meetupe održavamo jednom mjesečno i to svaki treći ponedjeljak u mjesecu (više o našim meetupima (http://codeforcroatia.org/pages/mjesecni_program_meetupa)). A do onda - tipkamo se na Slack chatu (http://codeforcroatia.org/slackin).

Meetup je besplatan, ali je prijava obavezna.

Okupljamo se u periodu 17:50 - 18:00h u predvorju FER-a (tražite osobu s HBOR plavim kišobranom). Vidimo se u FER-u u ponedjeljak s početkom u 18:00h!