addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hungarian Travelers - Hong Kong előadás & év végi/mikulásnapi/kar­ácsonyi sörözés

Emberek, beszélgetés, sztorik, jó hangulat decemberben is: a szokásos 2 helyett csak egy előadással, így több időt hagyva a beszélgetésre, sztorizásra, szabad informálódásra. 

Folytatjuk a keleti desztinációs sorozatot, az "isztánok" után még messzebbre merészkedve. Hong Kong hallatán sokaknak talán egy neonfényekben úszó betondzsungel jelenik meg a szeme előtt, pedig valójában sokkal többet tartogathat az oda utazóknak: a világ legmagasabb, teljesen vertikálisan építkező városa mellett több száz éves halászfalvak, trópusi szigetek, surf beach és túrázásra is alkalmas hegyek is akadnak a környéken. De mit jelent, hogy a legmagasabb város, ha a tengerparton van? És mennyi idő hajóval átruccanni Makaóba? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ Tamás, aki nemrég érkezett haza HongKongból.

Menetrend:

• 19:00-től gyülekező, beszélgetés, sör / bor / bambi kinek mi tetszik

• 20:00-tól körülbelül 21:00-ig Hong Kong előadás

• 21:00-től éjfélig jó hangulat, kiscsoportos élménybeszámolók, kérdezz-felelek

Helyszín a Neked csak Dezső emelete, ami erre az estére csak a miénk, a földszinten pedig kézműves sörök és finom borok / fröccsök is kaphatóak. 

Ahogy máskor, most is sok egyéb érdekességről is szó esik majd az este folyamán, így ha szeretsz utazni, és szívesen találkoznál hasonszőrű emberekkel, csatlakozz nyugodtan, az aktuális témától függetlenül.Join or login to comment.

 • Zsuzsanna S.

  Sziasztok! Akkor ma 7-től találkozunk a Dezsőben, évzáró sörözés és Hong Kong előadás! :)

  Ha valamilyen utazással kapcsolatos kérdésetek lenne, vagy érdekel egy régió, amiről szívesen beszélnétek arra járt emberekkel, írjátok ide kommentben nyugodtan!

  Nekem is van egy kérdésem: 10+ órás repülőút kapcsán érdekelne, hogy Nektek mi vált be a minél kényelmesebb alvás elősegítése gyanánt, az alkoholtartalmú italok szorgos rendelésén és a felfújható nyakpárnán kívül van jobb/kényelmesebb megoldás? Üdv,
  Zsuzskó

  3 days ago

  • Zsuzsanna S.

   És a 3 takarót viszed magaddal, vagy a repülőn kéred? Kis csomaggal utazom. :) a sátor párhuzam tetszik, tényleg érdemes lehet így felfogni - a sátrakkal sosrm volt bajom, a repülökkel már sajnos van. De majd most rácáfolok.. :)

   3 days ago

  • Tamas K.

   A felfújható nyakpárna kényelmesebb viseléséhez tipp, hogy nem nyakhátra, hanem nyak elé, áll alá téve megtámasztja az előreboruló fejet és remekül lehet karba tett kézzel aludni.

   Yesterday

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy