This Meetup is past

77 people went

Details

Októberi meetupunk témája a szentiment- és emócióelemzés. A szöveges és hangalapú megoldások mellett igyekszünk a határterületeket is bemutatni. Az este egy rövid bevezető előadással kezdődik, amit 8 perces problémacentrikus prezentációk követnek.

Előadóink:

Szabó Martina, Precognox (http://precognox.com/)

Szentiment- és emócióelemzés, rövid áttekintés

A Precognox intellignes, nyelvészeti alapokra épülő keresési és szövegbányászati megoldásokat fejleszt.

Szekeres Péter, Neticle (https://neticle.hu/):

Vizualizáció és számszerűsítés a szentiment elemzésben: amit legjobban értékelnek az ügyfelek tapasztalataink szerint

A Neticle Technologies automatikus szövegelemzésre és online média tartalmakra épít felhő alapú szolgáltatásokat cégeknek, jelenleg 3 országban van jelen termékeivel.

Bódogh Attila, Xdroid (http://xdroid.hu/) :

Beszéd- és érzelemfelismerés a telefonos ügyfélszolgálatokon

Az Xdroid mesterséges intelligencia és prediktív analitikai megoldásokkal, szoftverfejlesztéssel foglalkozó társaság. A cég által szállított VoiceAnalytics innovatív hang- és adatbányászati eszköz az elmúlt években piacvezető szerepet vívott ki a hazai vállalati ügyfélszolgálati piacon. Az Xdroid operatív menedzsmentje az üzleti intelligencia és mesterséges intelligencia területen tapasztalatot szerzett szakemberekből áll.

Török Ágoston, Synetiq (https://synetiq.net/):

Érzelmek biometrikus adatokból a média szolgálatában

A Synetiq egy dinamikusan növekvő hazai neuromarketing médiakutató vállalkozás, mely a legfrissebb biometrikus technológiák és a neurotudományokon alapuló algoritmusok segítségével vizsgál filmeket, videókat, TV és online reklámokat. A mérnökökből, data scientist-ekből, média kutatókból és pszichológusokból álló startup vállalkozás Európa szerte szállít értékes business insight-okat hirdetőknek (Telekom, Vodafone, OTP, K&H Bank, Egis, Merck, Tesco, CBA stb.), televíziótársaságoknak (BBC, Viacom, HBO, RTL Klub) és ügynökségeknek (Y&R, Mito, Havas Media).

Program:

18:30 kapunyitás, sörözés

19:00 előadások

20:00 kötetlen beszélgetés