Kako izabrati pravu (najbolju) platformu za vaš web shop?

This is a past event

115 people went

Playground

Kralja Milana 10 · Belgrade

How to find us

Ulaz iz parka

Location image of event venue

Details

Drugo okupljanje na kom se bavimo E-trgovinom za temu ima odabir odgovarajuće (najbolje) platforme za vašu internet prodavnicu, a termin je zakazan za utorak, 06. mart u 18.00.

Od open source do custom rešenja za vašu internet prodavnicu, brojne opcije koje vam stoje na raspolaganju. O prednostima i nedostacima više opcija, i o tome šta imati na umu kada pravite odabir, razgovaramo sa našim relevatnim sagovornicima:

Miloš Jovanov (https://www.linkedin.com/in/milosjovanov/) – predstavnik udruženja PHP Srbija (https://phpsrbija.rs/) Aleksandar Nastevski (https://www.linkedin.com/in/aleksandar-nastevski-33575b30/) – direktor kompanije NB Soft (http://www.nbsoft.rs/) Dragana Nikolić (https://www.linkedin.com/in/nikolicdragana/) – marketing menadžerka kompanije Younify (https://www.younify.nl/) u Srbiji. Izlaganja i diskusiju će moderirati Marko Ilić (https://www.linkedin.com/in/marko-ilic-8b078934/), eCommerce ekspert i konsultant.

Posetioci meetup-a će imati priliku da aktivno učestvuju u diskusiji, kao i da svojim pitanjima i predlozima oblikuju teme i formate događaja koji će biti posvećeni ovoj temi, svake prve nedelje u mesecu u Playgroundu. Agenda:

18.00 - 18.15 Okupljanje
18.15 – 19.30 Predstavljanja i izlaganja govornika & otvorena diskusija
19.30 – 19.45 Druženje sa govornicima:)

Nadamo se da se vidimo na još jednom odličnom druženju!