Story of Wolt - How to scale your business globally?

This is a past event

43 people went

Location image of event venue

Details

Drage preduzetnice i dragi preduzetnici,

Vreme je za junski ICT Hub Meetup i još jedno inspirativno okupljanje. Naredne srede, 12. juna od 18 časova, u goste ce nam doći Matias Nordström, menadžer za ekspanziju kompanije Wolt koja je od skoro krenula sa svojim poslovanjem i u Srbiji, pa će tom prilikom ispričati i kako je Wolt uspeo da tako brzo i uspešno razvije sistem za dostavu hrane.

Matias je jedan od prvih ljudi koji su se pridružili Woltu još 2015. godine i od tada je bio zadužen za postavljanje osnova današnjeg poslovanja ove kompanije, razvoj sistema dostave koji se danas primenjuje na svim tržištima na kojima Wolt posluje, kao i za izlazak na nova tržišta i strategiju ekspanzije.

Kroz primer razvoja kompanije Wolt, saznajte šta je potrebno kako bi se postigao uspeh, koje su to glavne prepreke i problemi sa kojima su se oni susretali, kako su ih timski rešavali i još mnogo zanimljivih preduzetničkih saveta i trikova.

Wolt je tehnološka kompanija koja je razvila aplikaciju za naručivanje i dostavu hrane, a čiji je kvalitet prepoznao i nagradio i sam Apple. Od svog lansiranja 2015. godine do danas, Wolt se probio na 15 različitih tržišta, ima više od 1.5 miliona korisnika i sklopljena partnerstva sa preko 4000 restorana. Njihov uspeh oslikava i činjenica da su sakupili 15 miliona evra investicija od poznatih preduzetnika kao sto su Niklas Zennström, suosnivač i bivši CEO Skype-a i Risto Siilasmaa, predsednik UO kompanije Nokia.

Meetup ce biti održan na engleskom jeziku, a svoje prisustvo možete potvrditi popunjavanjem kratke forme koja se nalazi na ovom linku - https://forms.gle/S2ZcwEXcrspALB6k7.

Vidimo se u sredu, 12.juna od 18h, na dobro poznatoj Playground adresi!