addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

FABelgrade follow-up meetup u ICTHub-u

From: Anita J.
Sent on: Monday, May 16, 2016, 4:00 PM

Dragi svi,

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite danas od 18:30h na FABelgrade follow-up meetup u ICTHub-u.

Pripreme su uveliko u toku, na slici su prijatelji iz EduLab-a, a uskoro stiže i 3D štampači iz Polyhedra Fab Laba. :)

Prvi govornik na ICT Hub Meetup -u biće gost konferencije Andrew Pelling, kanadski naučnik, koji koristi open source materijale kako bi otkrio i stvorio nove žive tehnologije budućnosti. Vodi interdisciplinarnu laboratoriju na Univerzitetu Otava, gde istražuje negenetske načine stvaranja veštačkih tkiva i organa – inovacije sa potencijalnom za zamene skupe komercijalne bio materijale. Na meetup-u će govoriti o DIYBio &preduzetništvu i kompaniji koju je pokrenuo:Spiderwort.

Drugi govornik biće  Memet Unsal, projektni menadžer, doktor nauka mehaničkog inženjerstva sa specijalizacijom za robotiku. Trenutno radi kao programski direktor InnoCampus-a – neprofitnog mobilnog akceleratora  / Fab Lab programa. Na meetup-u će govoriti više o Innocampus- u, mobilnim fab lab-ovima i preduzetništvu, vezi i saradnjama koje ima sa našom zemljom.

Pored predavanja možete da prisustvujete i samo izdvojenom kutku ICT Huba, koji će biti pravi mali FabLab.

Vidimo se,

Anita.

 

People in this
group are also in: